Lättmixat för välling och mjölkersättning

IBP Scandinavia har med sig en liten revolution för småbarnsköket till Allt för Barn & Baby. Den helautomatiska välling- och mjölkersättningsmaskinen Formula Pro mixar och fixar maten snabbt och perfekt till små hungriga munnar.

 

IBP Scandinavia visar vällingmixer. Foto: IBP Scandinavia. 

–  På bara några få sekunder mixar den pulver med vatten och tar fram färdig välling och/eller mjölkersättning i rätt temperatur och önskad mängd. Allt detta med en knapptryckning. Den är revolutionerande och har tagit marknaden med fart, säger Behzad Rahimi, Managing Partner, IBP Scandinavia AB.

IBP Scandinavia kommer att demonstrera och visa Formula Pro i sin monter under mässan. 

– Vi ser fram emot att få träffa alla återförsäljare och potentiella kunder samt knyta nya kontakter under mässan. Vi är en ny aktör på marknaden med marknadens, kanske hetaste produkter just nu. Att vara med på mässan är en självklarhet för oss och hoppas på många besök i montern där vi får visa och demonstrera våra produkter, säger Behzad Rahimi.

Hur ser ni på den nya mötesplatsen, att vara på Elmia i Jönköping? 

– Det är första gången vi är med på mässan och besöker Elmia men förväntningarna är höga. Elmiamässan ligger geografiskt korrekt för besökare från hela landet och gör att vi ser fram emot att få träffa potentiella kunder från hela landet, säger Behzad Rahimi.

Publicerad
2016-09-22
Bilder
Mixern Formula Pro från IBP Scandinavia fixar mat på några sekunder. Foto: IBP Scandinavia.