Innovationer och patent hos Elite Group/Crescent Barnvagnar

Elite Group/Crescent Barnvagnar kommer till Allt för Barn & Baby med allt från världsnyheter och ett nytt patent till hela kollektioner för 2017 av sina många starka varumärken. 

 

Camilla Lindblad, vvd Elite Group AB. 

– Med en av produkterna, Bumprider Connect, har vi skapat en ny kategori av produkter genom att vi med hjälp av ett patenterat system av magneter och connectors kan koppla ihop flera vagnar med varandra. Denna produkt fick extremt mycket uppmärksamhet på babymässan i Köln i förra veckan och vi hade långa köer bland besökarna för att få en glimt av den, säger Camilla Lindblad, vvd för Elite Group.

Elite Group har även med sig en unik hopfällbar vagn och årets vinnare av Innovation Award i Köln.

– Vi kommer att presentera Bumprider Air, världens minsta hopfällda vagn som enkelt kan förvaras i en handväska samt årets vinnare av Innovation Award i Köln, Omnio, en fantastisk barnvagns-innovation där hjulet faktiskt har blivit uppfunnit på nytt! Hela våra 2017 års kollektioner för våra varumärken Crescent, Bumprider, Inovi och Omnio kommer premiärvisas för Sverige exklusivt på Elmia då detta är den enda mässa vi ställer ut på i Sverige, säger Camilla Lindblad.

Hon ser mycket fram mot tre intensiva mässdagar med alla sina nyheter och många givande möten.

– Vi vet att huvuddelen av våra kunder kommer att besöka Elmia och vi är glada över att många garanterat sin närvaro. Det underlättar vår planering så att vi har tillräckligt med personal som kan ta hand om våra besökare. Vi har nog aldrig någonsin haft så många bokade möten som inför denna mässa, så det känns fantastiskt!

Hur ser ni på den nya mötesplatsen, att vara på Elmia i Jönköping?

– Många med oss har länge velat komma tillbaka till Elmia. De flesta av oss har trevliga minnen av gemenskapen som fanns där och de höga besökarantalen. Alla bodde på hotellet tvärs över gatan och det var lätt att mötas även efter mässans stängning. Det är en liten bransch och det måste få vara lite roligt med! Så vi ser fram emot att mötas på Elmia. Trots att det är andra mässor som går efter Elmia, så är folk entusiastiska. För nästa år hoppas vi att Elmia och vi utställare kan hitta en gemensam nämnare som gör att vi får allt samlat i Jönköping för 2017. Det vore något som skulle gynna hela branschen, säger Camilla Lindblad.

Publicerad
2016-09-21
Bilder
Camilla Lindblad, vvd för Elite Group, ser fram mot tre intensiva dagar på Allt för Barn & Baby.