Efterlängtad bärbar nyhet hos Pro Support

Den har varit en liten snackis bland föräldrar som vill kunna resa lätt och smidigt med sina små. På Allt för Barn & Baby premiärvisas den nu för första gången för svensk mässpublik av Pro Support – den lilla kompakta Baby Jogger City Tour, barnvagnen som kan fällas ihop och bäras som en ryggsäck.

 

-Det ska bli riktigt kul att få visa den på Elmia. Den kommer ut på svensk marknad och kommer att finnas i butiker just efter mässan, i slutet av september, säger Karoline Sörensson, som är administrativt ansvarig på Pro Supprt i Vellinge, importör av bland annat Baby Joggers barnvagnar.

Baby Jogger City Tour kommer att finnas i fem färger – svart, blå, grön, cerise/lila och rött. En ny vagn med många praktiska detaljer, och som smidigt och snabbt fälls ihop och packas ner i den ryggsäck som följer med vagnen. Då är det bara att bära den på ryggen och lätt kunna lasta med den för transport till nya platser om man är på resande fot, till exempel på semester med tåg, båt eller flyg.

-De flesta flygbolagen kommer att godkänna den som handbagage på flyget, säger Karoline Sörensson.

Pro Support finns på plats på Allt för Barn & Baby alla mässans tre dagar och räknar med många besök i sin monter.

-Vi hoppas att många är intresserade av att titta på och känna på nyheterna, se vårt sortiment och även passa på att planera för hösten och nästa år. Att mässan är i Jönköping känns bra, det är lättåtkomligt för många butiker runt om i landet, säger Karoline Sörensson.

Publicerad
2016-09-01
Bilder