Babyproffsen ser fram mot givande möten

Sveriges ledande babykedja, Babyproffsen, kommer till Allt för Barn & Baby. Och de ser fram mot många givande möten och nya kontakter på mässan.

Mikael Forsell, vd för Babyproffsen AB— Det är ett ypperligt tillfälle för våra butiker att träffa alla våra leverantörer på en och samma plats. I det vardagliga är man ofta så splittrad. Här kan man lägga bort det och fokusera på vad leverantörerna har, se på nya produkter och tänka framåt och på frågor som man kanske inte alltid hinner när man är ute i butiksmiljö, säger Mikael Forsell, vd för Babyproffsen AB, med huvudkontor i Karlstad.

Babyproffsen har butiker från norr till söder över hela landet och öppnade nyligen en helt ny butik i Malmö – butik nummer 48 och unik på ett alldeles speciellt sätt.

— Vi känner oss väldigt nöjda med vår satsning i Malmö. Dels är det vår allra första bolagsägda butik, dels är det också en konceptbutik där bara våra avtalsleverantörer finns med. De har också varit med och bestämt vilket sortiment vi ska ha i butiken, eftersom de ju vet bäst vad vi säljer. Malmö är ju Sveriges tredje största stad och det är självklart att vi ska finnas där, säger Mikael Forsell.

Butiken i Malmö kommer också till 100 procent att spegla handeln på babynproffsen.se. Det som säljs på nätet kommer att finnas i Malmöbutiken, och tvärtom. Babyproffsens sajt har hela 110 000 unika besökare per månad.

— Det är en fantastisk siffra, lika många barn som föds per år i Sverige. Då kan man hypotetiskt tänka att de här barnens föräldrar, släktingar och vänner kliver in hos oss tolv gånger om året. När alla de konsumenterna kommer in och hittar det som de vill köpa, då är det en perfekt matchning, säger Mikael Forsell.

Perfekt matchning handlar mycket om att träffa rätt i utbudet. Allt för Barn & Baby ligger perfekt i tiden för nyheter, menar Mikael Forsell.

— Veckan innan arrangeras Kind + Jugend i Köln, där det presenteras väldigt mycket nyheter. De som kommer till Jönköping kommer ju säkert att få flera av dessa nyheter presenterade. Vi heter ju Babyproffsen, och vi ska försöka att vara det vi heter. Men man ska komma ihåg att det alltid finns någon som är lite bättre än oss, och det är ju leverantörerna. De kan sina produkter, och det betyder att vi på mässan har en unik möjlighet att tanka av dem otroligt mycket kunskap för att vi ska kunna vara det vi heter – proffs på barn och baby – och det är extremt viktigt för oss!

— Jag ser också fram mot att vi alla kan träffas och göra något kul tillsammans här i samband med mässan, umgås under trevliga former alla vi som jobbar i branschen, säger Mikael Forsell.

Publicerad
2016-07-01
Bilder
Mikael Forsell, vd för Babyproffsen AB
Mikael Forsell, vd för Babyproffsen AB