Axkid lanserar nya stolar

Axkid kommer till Allt för Barn & Baby med flera nyheter för säkra biltransporter. Bland annat lanseras en stol med ett unikt sidokrocksskydd och en ny bakåtvänd stol. Plus en hemlighet.

 

 

 

Liberia Grey, Foto Axkid

– Vi kommer att visa och sälja in vårt nya Babyskydd Liberix med Bas 0-13 kg och vår nya bakåtvända stol 9-25 kg Axkid Wolmax. Vi kommer också att ha en hemlig stol som vi kommer visa i vår monter, avslöjar Tony Qvist, Sales Manager på Axkid.

Axkid Liberix är utvecklat med utgångspunkt i de senaste rönen för krocksäkerhet. Med Liberix lanserar Axkid sitt unika sidokrockskydd ASIP, som ger bästa möjliga skydd vid krock från sidan. För att ge barnet bästa möjliga komfort har Liberix också ett nyutvecklat system för ventilation som ser till att barnet får en behaglig resa. Bekvämligheten för barnet är också mycket god, med mjuka polstrade axelmuddar och bekväm babydyna för de allra minsta. Det helgjutna handtaget är justerbart i tre lägen, vilket gör att stolen även kan användas som babysitter med gungfunktion när den inte är monterad i bilen. Liberix har inbyggda adapters för montering på alla vagnar som är anpassade för Maxi-Cosi.

Ny bakåtvänd stol

På Allt för Barn och Baby visar Axkid också sin nya bakåtvända stolAxkid Wolmax. Wolmax tar mycket liten plats i bilen tack vare den innovativa designen och kan monteras uppe i sätet för de allra minsta barnen. Stolen är försedd med ett långt stödben och underförankringsband för optimal säkerhet i bilen. Med stolens främre justerbara fot kan lutningen av stolen enkelt anpassas i två olika lägen. Även nackstödet är justerbart med tre fasta lägen.

Och Axkid ser mycket fram mot att visa sina nyheter på mässan.

– Vi förväntar oss att det skall vara en välbesökt mässa med mycket nyfikna kunder. Vi hoppas också att vi kan träffa någon ny återförsäljare, säger Tony Qvist.

Att Allt för Barn & Baby arrangeras på Elmia är ett extra plus, menar han. 

– Vi tycker att det är bra, för det finns gamla anor i att ha en mässa i Jönköping. Mässan ligger också bra till.

Publicerad
2016-09-08
Bilder
Med Liberix lanserar Axkid sitt unika sidokrockskydd ASIP. Foto: Axkid
Axkid Liberix grey. Foto: Axkid.
Axkid Liberix är utvecklat med utgångspunkt i de senaste rönen för krocksäkerhet. Foto: Axkid.
Axkid Liberix red with base. Foto: Axkid.
Axkid Wolmax är utformad för säkert bakåtvänt åkande med god komfort i både små och stora bilar. Foto: Axkid.
Axkid Wolmax black. Foto: Axkid.