Hem & Villa

Varmt och tryggt med Morups

Morups kommer till Hem och Villa med en revolutionerande nyhet – sina nya säkerhetsklassade energifönster som gör det svårare för tjuven att ta sig in och den goda värmen stannar kvar.

Morups kommer till Hem och Villa Elmia på Elmia Vårsalong med sina nya säkerhetsklassade fönster som gör det svårare för tjuven att ta sig in. FOTO: Morups Fönster AB.– När det gäller fönsterbyten finns det flera saker att tänka på, som energin, säkerhet och montage. Därför kan du känna dig helt trygg när du vänder dig till oss och går i fönsterbytartankar. Vi tar nämligen ansvar för hela ditt fönsterbyte. Nu har vi även utvecklat våra produkter genom att ”inbrottsklassa” dem. Det som är tillval hos andra är standard hos oss, säger Dennis Ottosson, marknadschef hos Morups.

– Ett fönster från oss ska både öka komforten genom värme och höja säkerheten genom förstärkning i produkten och montaget. Vi vet ju att tjuven oftast tar sig in genom fönster eller genom en altandörr på baksidan av huset, det är därför vi har tagit fram våra säkerhetsklassade fönster och dörrar som standard. Det ska vara svårt för tjuven att ta sig in, säger Dennis Ottosson.

Känna och klämma

Familjeföretaget Morups, med huvudkontor i Falkenberg, är en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster och har tillverkat fönster i över 75 år. De deltar på flera mässor varje år runt om i landet och visar sina produkter.

Mässor är viktiga för att möta kunderna, en given mötesplats för att prata fönster och fönsterbyten ur alla perspektiv. Hem och Villa på Elmias Vårsalong blir nu en extra viktig mässa i vår med de nya produkterna i bagaget.

– Vi vänder oss till privatkonsumenter med kompletta fönsterbyten där vi kostnadsfritt åker hem till kunden och erbjuder en komplett lösning. Därför ser vi mässan som ett forum för våra kunder att komma och känna och klämma på våra produkter. På mässan kan vi även visa upp våra specialerbjudanden, och det är jätteviktigt för oss säger Dennis Ottosson.

Publicerad
2015-02-19