Fem anledningar att inte missa Elmia Wood 2021

Nu börjar planeringen för Elmia Wood 2021 - Hela världens skogsmässa.

Här är fem anledningar till varför du inte får missa Elmia Wood:  

Hög kvalitet 

2017 hade vi närmare nära 50 000 besökare, men besökarantalet är bara viktigt om det är rätt besökare. Vi lägger nu extra fokus på att lyssna på utställarnas behov och tillsammans vill vi attrahera just dina kunder.

Internationellt skyltfönster 

Den nordiska skogsbrukstekniken har på flera sätt utvecklats av småföretag. Elmia Wood möjliggör för alla, stora som små, att snabbt komma ut på världsmarknaden. 550 utställare från 28 länder kan väl inte ha fel?

Innovationer 

En uppfinning kan vara hur smart som helst, men om den inte når ut till de tänkta användarna, blir det ingen innovation. Elmia Wood prisar innovatörer. Innovationer som blir till nyttor genererar avkastning på dina investeringar (ROI).  

Demonstrationer 

Försök har gjorts med virtuella mässor eller mässor i stora utställningshallar med putsade  maskiner. Elmia Wood tror på att arbeta med fem sinnen, det gynnar både säljare och köpare. Här kan du visa upp dina maskiner i sin verkliga miljö.

På plats mitt i skogen 

Sverige är den största rundvirkesleverantören i Europa. Det känns självklart att vi håller vår mässa mitt i virkesförrådet. Fast vi moderniserar skogen med bredband och WiFi samt andra tekniska hjälpmedel. Ett plus är att området ligger nära flera större städer.

All kunskap och erfarenhet som finns inom skogsbruk samlas på samma plats under en begränsad tid.

Boka din medverkan redan idag.

Information

Hela mässan pågår i skogen, Nära E4:an i anslutning till Bratteborgs Gård, Vaggeryds kommun, ca 30 km söder om Jönköping.