Stora Segerstad Naturbrukscentrum

Naturbruksskolan som tror på framtiden

Stora Segerstad Naturbrukscentrum tror på skogens framtid och satsar hårt under 2015 med ett nytt Skogshus, nya simulatorer och nya skogsmaskiner.
Stora Segerstad Naturbrukscentrum i Reftele har gymnasieutbildningar, gymnasiesärskola och vuxenutbildningar inom Skog, Viltvård, Maskinmekanik, Lantbruk och Hund.

Just nu byggs ett toppmodernt ”Skogens hus” vid Stora Segerstad. Invigning sker i höst och då kommer huset att innehålla en modern verkstad med plats för stora maskiner, lektionssalar, tekniklabb och tre nya simulatorer. Skolan satsar också på nya maskiner. Under våren har vi fått en ny maskingrupp bestående av skördare John Deere1170e med det nya aggregatet 413 och skotare John Deere1110e med kranspetsstyrning.
Skolan ligger i en fantastisk miljö där skogsbruk, viltvård, lantbruk och hundträning bedrivs på stora arealer och i välutrustade undervisningslokaler. Maskinparken och verkstäder är tekniskt välutrustade och i djurstallarna bedrivs modern produktion av mjölk, svin, lamm, ägg och nötkött. Hundutbildningen har tillgång till fina, bemannade hundstallar och goda träningsmöjligheter.
Mycket Välkomna till vår monter 551
Besök vår hemsida! http://www.rjl.se/StoraSegerstadnaturbrukscentrum

http://www.rjl.se/StoraSegerstadnaturbrukscentrum
Publicerad
2015-05-26
Bilder