Husqvarna

Husqvarna Automower® 330X – bäst i år igen!

För andra året i rad har Husqvarna Automower® 330X blivit utsedd till ”Bästa premiumval” av den oberoende sajten Bäst-i-test. Ingen annan robotgräsklippare kom i närheten av Automower® 330X:s kapacitet i detta långtidstest.
När sajten Bäst-i-test testade robotgräsklippare blev Automower® 330X ännu en gång utsedd till ”Bästa premiumval” och man konstaterar: ”för andra året i rad står den fullständigt ohotad som den mest högpresterande robotgräsklipparen i testet”. När det kom till driftsäkerhet och problemlösningsförmåga var ingen annan klippare i närheten av Automower® 330X:s kapacitet.

Sajten Bäst-i-test gör det enda riktiga långtidstestet av robotgräsklippare och testet pågick i hela 16 veckor. Unikt är även att alla klippare testas på flera olika testbanor/gräsmattor. Robotgräsklipparna utsattes för såväl komplicerade klippytor, högt gräs och kraftiga lutningar som rötter och lösa underlag – Automower® 330X visade sig klara allt detta på ett både smart och tidseffektivt sätt. Att installationen dessutom är lätt och att klipparen är förlåtande med slarvig kabeldragning, bidrog tillsammans med smidig programmering och ett pedagogiskt menysystem också till ett högt betyg.

Husqvarna Automower® 330X klipper bara några millimeter på gräset vid varje tillfälle och gräsklippet ger gräsmattan kontinuerlig gödning. Resultatet blir en frisk gräsmatta utan mossa. Att robotgräsklipparen alltid rör sig slumpmässigt ger också en vackrare och jämnare gräsmatta utan spår och skarvar. En inbyggd GPS ser till att robotgräsklipparen vet vilka områden den redan har klippt och när det är dags för laddning hittar den tillbaka till laddstationen. Vill man själv bestämma att det är dags för laddning finns en ”call-home-button” som ser till att klipparen direkt åker tillbaka till laddstationen.

Husqvarna Automower® 330X klarar gräsmattor upp till 3 200 kvm och kostar cirka 26 900 kronor.

Här kan du läsa om hela testet:
www.bäst-i-test.se/robotgrasklippare

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Karolina Zenk, Husqvarna, 036-14 69 29, karolina.zenk@husqvarnagroup.com
eller Nicklas Bergqvist, PerPR, 08-400 255 16, nicklas@perpr.se.

Högupplösta bilder:
Bilder finns att ladda ner på www.husqvarna.com/press samt på www.perpr.se.

För frågor om koncernen kontakta Husqvarnas pressjour, 08-738 90 80, press@husqvarna.se.

http://husqvarna.se
Publicerad
2015-06-03
Bilder
Dokument