Värmlänningar på SkogsElmia 2015

Lars Axelsson och Bosse Nilsson på Mellanskog Vo Södra Värmland ser fram mot flera bussresor till SkogsElmia.  Bosses drevervalp Tesla verkar inte vara lika laddad.

Värmlänningar har alltid varit förtjusta i att se sig omkring. Tusentals och åter tusentals värmlänningar har genom åren rest ner till Jönköpingstrakten för att gå på Elmias skogsmässor. Många värmländska företag som tillverkar eller säljer skogsutrustning brukar vara med som utställare och 2015 blir inget undantag.

Det trevligaste sättet att ta sig till mässan är att åka med någon av alla de bussturer som arrangeras. Mellanskog kör t ex sex turer från olika delar av länet. Här hittar du mer information och kan anmäla dig:

http://www.mellanskog.se/Nyheter/Folj-med-Mellanskog-till-SkogsElmia/

 

Vi träffade Lars Axelsson och Bosse Nilsson på Vo Södra Värmland i början av veckan.

-Vi planerar flera bussar ner till SkogsElmia från vårt område, säger Lars. Det här är en del av vår kultur, att göra trevliga aktiviteter och att besöka Elmia. Bussarna brukar snabbt bli fullbokade så det gäller att passa på!

 

Utställare från Värmland

Ända sedan Lars Bruuns glansdagar så har det alltid funnits många utställare från Värmland med på Elmias skogsmässor. På SkogsElmia 2015 hittar ni följande Värmlandsföretag:

Koppom Maskin, Charlottenberg

Lennartsfors AB, Årjäng

Myreback Maskin AB, Forshaga

Peters Skogsmaskinförsäljning AB, Karlstad

Skogsforum Media AB, Säffle

Tamtron AB, Karlstad

Värm-Dal & Traktorservice AB, Karlstad