Nyheter från våra utställare

Kom förbi monter A05:48 så berättar vi bland annat hur vi arbetar med vårt unika system för effektiv och högupplöst datainsamling av vägar och gator, järnväg och tunnelbana, hur vi visuliserar och presenterar vår omvärld med VR-modeller, lasermoln och 360-bilder, våra tjänster för desktop-inventering av företeelser i vår omvärld och mycket annat som relaterar till geografisk IT och geografiska data.
3DMaps 5.0 lanseras med stöd för strömmande WebGL i iOS och Android surfplattor och mobiler
VA-utveckling visar hur du kan förenkla din vardag. I vår monter (A07:11), samt i vårt grupprum (M15) visar vi hur du kan uppnå optimal användning av ditt medlemskap i Geodatasamverkan. Från LM tjänsterna kan du bland annat få ut Fastighetsrapporter med daglig uppdatering.
Swescan AB och Solhaga konsult har startat ett tätt samarbete för att effektivisera kyrkogårdarnas inträde i den digitala tidsåldern.
Metria finns på plats i monter A03:28 och i grupprum M11. Under mässan håller vi 6 föredrag i ordinarie program. Kom och utmana oss!
Nu blir det enklare att uppdatera byggnadsgeometrier, adresser och i framtiden även lägenheter till Lantmäteriet – direkt från Topocad. Idag använder många kommuner LINA vilket innebär dubbelarbete. I och med leveransmodulens tjänstebaserade uppdatering i Topocad kan kommunen ladda upp och ner BAL-data direkt till eller från sin lokala databas. Fel elimineras och kvalitén på datan höjs.
Adtollos programvara Topocad har breddats med funktioner för maskinguidning. För att kunna arbeta med maskinguidning behövs ingen separat modul utan funktionerna nås via fältmodulen som ingår i basmodulen.

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.