Pressreleaser

Den 5–6 mars var det första gången som mässan Elmia Pigg Pensionär hölls. Och det blev en premiär som gav mersmak.

06 mars 2014 Läs mer

Äldre och personer med olika typer av demenssjukdomar kommer snart få möjligheter att uppleva cirkus som föreställning och träning på sitt äldreboende. Cirkus Cirkör besöker ett 70-tal äldreboenden runt om i hela landet med projektet Cirkus Äldre De Luxe. Det blir en liten cirkusshow, cirkus prova-på för de äldre, fortbildning av personalen samt sittgympa. Besöket är kostnadsfritt för äldreboendet vilket är möjligt genom stöd från PostkodLotteriet.

04 mars 2014 Läs mer

Följ med på ett äventyr i Ernest Hemingways fotspår. Det blir en tankeväckande resa där vi får perspektiv på havens tillstånd idag, kontra den tid då Hemingway skrev sin prisbelönta roman. Budskapet är att vi aldrig ska ge upp hoppet, varken på våra egna drömmar eller om att det finns lösningar för att återställa livet i havet.

04 mars 2014 Läs mer

Den 5–6 mars är det premiär för nya mässan Elmia Pigg Pensionär på Elmia i Jönköping. Här väntar föreläsningar och upplevelser för de som styr över sin egen tid. På plats finns bland andra stjärnkocken Leif Mannerström, författaren Stefan Einhorn och Cirkus Cirkör.
– Vår målgrupp är de många pensionärer som vill leva ett aktivt och innehållsrikt liv, förklarar Jörgen Nyström, projektledare för mässan.

03 mars 2014 Läs mer

Om detta, och mycket mer, kommer det att pratas om under Elmia Pigg Pensionär som arrangeras 5–6 mars på Elmia i Jönköping. På premiären för den nya mässan kan pigga pensionärer provköra Segway, lyssna på föreläsningar och inspireras till nya äventyr. Media hälsas välkomna att ta del av mässans utbud och samtliga programpunkter.

03 mars 2014 Läs mer