Sök jobbet som CFO

Vi söker en verksamhetsorienterad CFO som tillsammans med bolagets nya VD vill ta en aktiv del i Elmias fortsatta utveckling. Du har en bred roll med ett övergripande ansvar för verksamhetens finansiella rapportering, agerar stöd till VD och verksamhetsansvariga samt bedriver ett aktivt controllerarbete. Du ansvarar för att bolaget har rätt intern styrning och kontroll och du bidrar aktivt till att utveckla såväl verksamhet som verksamhetens verktyg. För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta både operativt och strategiskt.

Du är en coachande ledare som utvecklar såväl funktioner som medarbetare. Du är en god kommunikatör och uppskattar breda kontaktytor såväl internt som externt. Som person är du affärsorienterad, analytisk och har ett resultatorienterat synsätt med förmåga att arbeta proaktivt. Tjänsten kräver goda redovisningskunskaper och en förmåga att på ett enkelt sätt kunna kommunicera analyser och slutsatser.  

Du är sannolikt civilekonom eller motsvarande med 5-10 års erfarenheter från en liknande roll. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen, tjänsten är placerad i Jönköping.

Denna rekrytering går igenom VEM AB som är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Löpande urval tillämpas och vi önskar din ansökan via Vems hemsida www.vem.se senast den 2 april. För mer information kontakta Bo Arberg eller Anette Beckman på 036-570 11 80.

Ansök här

Publicerad
2017-03-13