Site Manager/ platschef till Elmias skogsmässor

Elmia söker dig som vill anta utmaningen att utveckla mässområdet för den världsledande mässan Elmia Wood och den nordiska SkogsElmia. Vår nuvarande Site Manager går i pension och vi söker hans efterträdare. Du kommer vara en nyckelperson i mässans projektteam.

Som Site Manager ansvarar du för projektering och utveckling av infrastrukturen i skogsområdet där mässorna hålls samt ansvarar för planeringen och det praktiska vid genomförandet av mässorna. Det kan till exempel handla om planering av trafiklogistik och besökarflöden, bevakning och säkerhet eller upphandling och styrning av underleverantörer. I arbetet ingår också att söka olika tillstånd från myndigheter. Du kommer att ha kundkontakter och till viss del vara delaktig i försäljningen av monterytor till våra utställare.

Vi söker en strukturerad och noggrann person som är kommunikativ och gillar att jobba i ett team. Du har erfarenhet av projekt- och arbetsledning samt har arbetat med förhandlingar och inköp. Du är jordnära, prestigelös och målinriktad med ett stort mått av sunt "bondförnuft". Du bör ha erfarenhet från skogs- eller lantbrukssektorn.

Du behöver ha goda kunskaper i MS-Office och erfarenhet av att jobba i affärssystem. Erfarenheter av att arbeta i kartprogram är meriterande. Vi har inget krav på en speciell utbildningsbakgrund utan det är dina personliga egenskaper och erfarenheter som i hög grad är avgörande.

Som Site Manager är du stationerad på Elmia i Jönköping men kommer också att arbeta ute på vårt mässområde utanför Jönköping. Arbetet innebär under vissa perioder förskjuten arbetstid och innefattar då även helg, då kunden och verksamheten styr behovet.

Vänligen skicka din ansökan senast 30 oktober 2017 till helena.svensson@elmia.se och märk din ansökan med "Site Manager".

Här kan du hitta mer information om Elmia Wood.

Frågor om tjänsten
Jonas Bentving, affärsområdeschef, tel 036-15 20 09,

jonas.bentving@elmia.se eller

Jakob Hirsmark, mässansvarig Elmia Wood, tel 036-15 22 14,

jakob.hirsmark@elmia.se

Publicerad
2017-09-20