Kommunikationsansvarig till Elmia Subcontractor

Är du motiverad att anta en ny utmaning? Vill du genom kommunikativa insatser driva och utveckla en av våra ledande mässor och skapa framtida affärer?  Då är detta en tjänst för dig!  Elmia Subcontractor är inne i en expansiv utvecklingsfas och nu söker vi en erfaren kommunikationsansvarig för att ytterligare stärka upp teamet. Varmt välkommen med din ansökan!

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder. Här samlas årligen runt 1200 utställare från 30 länder och upp mot 15 000 besökare. Under mässan grundläggs varje år affärer för flera miljarder kronor. Elmia Subcontractor ingår i affärsområden industri på Elmia. Inom affärsområdet finns ytterligare sju andra industrimässor och events. www.elmia.se/subcontractor
 

Arbetsuppgifter

Som kommunikationsansvarig för Elmia Subcontractor ansvarar du för planering, koordinering och utveckling av kommunikationsarbetet utifrån ett helhetsperspektiv. Du kommer att stärka upp teamet och stötta arbetet med genomförandet av Elmia Subcontractor 2018, samtidigt som du aktivt kommer arbeta med den strategiska utvecklingen av mässan och av övriga affärsområdet. Arbetet kommer att innehålla operativt arbete exempelvis att nå ut med våra budskap via nyhetsbrev, web och sociala medier.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen från medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande tillsammans med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi tror att du har mångårig erfarenhet med strategisk kommunikation och/eller marknadsföring, gärna  inom svensk industri. Har du erfarenhet av mäss- och eventbranschen eller liknande är det meriterande.

Du är en coachande och god organisatör med ett förhållningssätt som präglas av tydlighet, delaktighet och engagemang. För att lyckas i rollen har du ett strategiskt och affärsmässigt tankesätt samt taktisk förmåga. Som person är du nyfiken, prestigelös och brinner för att skapa affärer.
 

Övrig information  

Detta är en tillsvidareanställning på Elmia AB. Sysselsättningsgraden är 100%.

Vänligen skicka din ansökan senast den 25 mars till josefin.lindenfalk@elmia.se . Märk din ansökan med "Kommunikationsansvarig Elmia Subcontractor".

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Stefan Gustafsson-Ledell, Sektorchef, tel 036-15 20 21.

Publicerad
2018-03-07