HR Generalist

Elmia söker dig som vill anta utmaningen att vidareutveckla vårt HR-arbete med ett särskilt fokus på kompetensförsörjning och -utveckling. 

 

Som HR Generalist hos oss har du en betydelsefull roll i att utveckla, genomföra och följa upp HR-processer och vara ett aktivt stöd till våra chefer i HR-frågor på organisationsnivå.

Du kommer primärt att arbeta med, koordinera och utveckla följande områden:

  • Kompetensförsörjning
  • Rekrytering
  • Kompetensutveckling
  • Employer Branding

Kvalifikationer

Du som söker har relevant akademisk utbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet, företrädesvis inom områdena ovan. Du behöver ha goda kunskaper i MS-Office.

Personliga egenskaper

Befattningen ställer höga krav på förmåga till kommunikation och samarbete med såväl chefer som medarbetare. Du behärskar svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du är en prestigelös, målinriktad och självgående person som har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer, förtroende och bygga effektiva nätverk. Du har också förmåga att jobba både operativt och strategiskt.

Du är stationerad på Elmia i Jönköping. Arbetet innebär under vissa perioder förskjuten arbetstid och kan innefatta även helg, då kunden och verksamheten styr behovet.

Tjänsten är ny och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vänligen skicka din ansökan senast 10 november 2017 till helena.svensson@elmia.se och märk din ansökan med "HR Generalist".

Frågor om tjänsten 
Mattias Hörberg, Ekonomichef, tel 036-15 20 39

Publicerad
2017-10-13