Erfaren projektledare för Elmia Subcontractor sökes

Elmia Subcontractor är inne i en expansiv utvecklingsfas och nu söker vi en erfaren projektledare för att stärka upp teamet ytterligare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en viktig del av utvecklingen av mässan som den naturliga plattformen inom industrin för att skapa framtida affärer.
Du kommer direkt att stärka upp teamet och stötta arbetet med genomförandet av Elmia Subcontractor 2017, men framförallt fokusera på den strategiska utvecklingen av mässan och av övriga industrisektorn.

 

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av projektledning och affärsutveckling. Du är en coachande ledare med resultatfokus och ditt ledarskap präglas av tydlighet, delaktighet och engagemang.För att lyckas i rollen har du ett strategiskt och affärsmässigt tankesätt samt taktisk förmåga. Som person är du nyfiken, prestigelös och brinner för att skapa relationer.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet av mässbranschen eller liknande och har ett brett nätverk inom industrin är det mycket meriterande. 

Ansök här

 

Kontaktpersoner

Cecilia Björkegren
036 17 32 61

Publicerad
2017-04-05