Ekonomiassistent

Söker du nya utmaningar i din roll som ekonomiassistent? Lockas du av att ta ansvar för Elmias process kring fakturering och kundreskontra? Är du en utvecklingsinriktad person som vill vidareutvecklas i din ekonomiassistentroll? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Din framtida arbetsplats

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor, konferenser, kongresser och event. Vår gedigna branscherfarenhet i kombination med vår förmåga att inspirera och driva innovation gör oss till en engagerad partner inom allt från lantbruk, industri och samhällsbyggnad till e-sport och underhållning. Elmia är en mötesplats där människor tillsammans utvecklar nya idéer, produkter och tjänster.

Inom Elmias ekonomifunktion arbetar medarbetare med olika delar inom ekonomi och HR. Vi är en stödorganisation som arbetar för Elmias och våra kunders bästa. Vi är ett glatt och positivt gäng som bidrar till Elmias framgångar genom vår kompetens, ett gott samarbetsklimat och ett engagemang för våra arbetsuppgifter.

Kanske är du vår framtida kollega? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudarbetsuppgifter är att:

  • Självständigt arbeta för en effektiv och korrekt fakturering och hantering av kundreskontran
  • Vara behjälplig till våra säljare vid fakturering
  • Ansvarig för månadsvis avstämning av balanskonton
  • Vara en representant för avdelningens övriga arbetsuppgifter gentemot Elmias interna och externa kunder och leverantörer.

Utöver ovanstående arbetsuppgifter finns det utvecklingsmöjligheter i att lära sig samt arbeta med andra arbetsuppgifter genom att vara backup inom avdelningen.

Dina kvalifikationer
Denna tjänst passar dig som har ett starkt intresse för ekonomiarbete. Du har gymnasie- eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi tror att du har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning och därmed känner dig trygg i det ekonomiska flödet. Dina tidigare erfarenheter gör att du är kundfokuserad och är vana av olika system t.ex. Excel och Jeeves.

Som person är du en noggrann och serviceinriktad lagspelare, som inte duckar för eget ansvar. Du har ett öga för detaljer, är snabblärd och rustad med gott tålamod. Du arbetar strukturerat men är samtidigt flexibel.

Du har drivkraft och engagemang att utveckla vår verksamhet, ditt arbetsområde och dig själv.

Övrig information  
Detta är en tillsvidareanställning på Elmia AB. Provanställning kan komma att tillämpas.

Du söker jobbet genom att skicka din ansökan till Josefin Lindenfalk

Vi vill ha din ansökan senast den 15 juni. Märk din ansökan med ”Ekonomiassistent”.
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om tjänsten besvaras av Mattias Hörberg, Ekonomichef, tel 036-15 20 39

Publicerad
2018-05-29