Jobba på Elmia

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. 

En av våra största tillgångar är våra hängivna och kompetenta medarbetare och vi behöver ibland bli fler varför vi gärna ser att du hör av dig till oss om du letar nya utmaningar!

Oavsett om vi erbjuder lediga tjänster eller ej, är du alltid välkommen att skicka in ett mail med ditt CV bifogat till Jobbansökan på Elmia

Elmias Produktionsavdelning ansvarar för, samt planerar och koordinerar, det operativa utförandet av Elmias verksamhet. Produktionsavdelningen är den sammanhållande länken mellan projektledare, koordinatorer, säljare, designers och entreprenörer som tillsammans skapar en upplevelse där kunden står i centrum. Kundnöjdhet och service på toppnivå är två bidragande orsaker till återkommande och nya affärer.

26 april 2017 Läs mer

Elmia Subcontractor är inne i en expansiv utvecklingsfas och nu söker vi en erfaren projektledare för att stärka upp teamet ytterligare.

05 april 2017 Läs mer

När det gäller restauranger och städning samarbetar Elmia med Sodexo. Är du intresserad av arbete inom restaurang eller städ så ansök gärna här.

24 januari 2014 Läs mer

Elmia samarbetar med Memu svensk mässbemanning när det gäller bemanning i entrékassor, mässvärdar och värdinnor samt resurser som hjälper våra utställare.  Är det intressant för dig skicka gärna ditt CV till:www.memu.se/arbetssokande/ansokan/

24 januari 2014 Läs mer

Elmia Miljödiplomerad