Jobba på Elmia

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. 

En av våra största tillgångar är våra hängivna och kompetenta medarbetare. På denna sida publicerar vi våra lediga tjänster. Välkommen att söka dina nya arbetsutmaningar hos oss!

Vill du ha en aktiv och kreativ säljroll i en spännande bransch, för flera av Nordens ledande mässor? Lockas du av ett arbete med stort eget ansvar men där teamets framgång är det viktigast? Vill du vara med och påverka en spännande framtid för Elmia och våra mässor? Då är detta jobbet för dig!

24 april 2018 Läs mer

Elmia samarbetar med Memu svensk mässbemanning när det gäller bemanning i entrékassor, mässvärdar och värdinnor samt resurser som hjälper våra utställare.  Är det intressant för dig skicka gärna ditt CV till:www.memu.se/arbetssokande/ansokan/

24 januari 2014 Läs mer

När det gäller restauranger och städning samarbetar Elmia med Sodexo. Är du intresserad av arbete inom restaurang eller städ så ansök gärna här.

24 januari 2014 Läs mer

Elmia Miljödiplomerad