Jobba på Elmia

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. 

En av våra största tillgångar är våra hängivna och kompetenta medarbetare och vi behöver ibland bli fler varför vi gärna ser att du hör av dig till oss om du letar nya utmaningar!

Oavsett om vi erbjuder lediga tjänster eller ej, är du alltid välkommen att skicka in ett mail med ditt CV bifogat till Jobbansökan på Elmia

Vi söker en verksamhetsorienterad CFO som tillsammans med bolagets nya VD vill ta en aktiv del i Elmias fortsatta utveckling. Du har en bred roll med ett övergripande ansvar för verksamhetens finansiella rapportering, agerar stöd till VD och verksamhetsansvariga samt bedriver ett aktivt controllerarbete. Du ansvarar för att bolaget har rätt intern styrning och kontroll och du bidrar aktivt till att utveckla såväl verksamhet som verksamhetens verktyg. För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta både operativt och strategiskt.

13 mars 2017 Läs mer

När det gäller restauranger och städning samarbetar Elmia med Sodexo. Är du intresserad av arbete inom restaurang eller städ så ansök gärna här.

24 januari 2014 Läs mer

Elmia samarbetar med Memu svensk mässbemanning när det gäller bemanning i entrékassor, mässvärdar och värdinnor samt resurser som hjälper våra utställare.  Är det intressant för dig skicka gärna ditt CV till:www.memu.se/arbetssokande/ansokan/

24 januari 2014 Läs mer

Elmia Miljödiplomerad