Jobba på Elmia

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. 

En av våra största tillgångar är våra hängivna och kompetenta medarbetare och vi behöver ibland bli fler varför vi gärna ser att du hör av dig till oss om du letar nya utmaningar!

Oavsett om vi erbjuder lediga tjänster eller ej, är du alltid välkommen att skicka in ett mail med ditt CV bifogat till Jobbansökan på Elmia

Vi söker nu en proaktiv och driven säljare för att bearbeta och sälja annonser, skyltar och marknadsföring i våra såväl digitala som analoga kanaler. Vill du vara med och arbeta i ett spännande företag? Sök tjänsten redan idag, urval i den här processen sker löpande.

15 februari 2017 Läs mer

När det gäller restauranger och städning samarbetar Elmia med Sodexo. Är du intresserad av arbete inom restaurang eller städ så ansök gärna här.

24 januari 2014 Läs mer

Elmia samarbetar med Memu svensk mässbemanning när det gäller bemanning i entrékassor, mässvärdar och värdinnor samt resurser som hjälper våra utställare.  Är det intressant för dig skicka gärna ditt CV till:www.memu.se/arbetssokande/ansokan/

24 januari 2014 Läs mer

Elmia Miljödiplomerad