Besökregistrering - Leads

Elmia Guide App

 

En smartare väg till fler affärer

Vi vill ge dig mer tid för nya kunder och göra det enklare att följa upp dina affärer på mässan. Med Leads-hanteringen i appen Elmia Guide scannar du streckkoden på besökarnas namnbrickor och får direkt ett komplett kundunderlag. Underlaget kan också kompletteras med dina egna anteckningar i appen. Du slipper hålla koll på visitkort och på vilken besökare som är intresserad av vad.

  • Minska administrationen
  • Fokusera på kundmötet
  • Följ upp dina affärer direkt

Att aktivera Leads-hanteringen i Elmia Guide kostar 1495 kr (exkl. moms) per utställande företag och då ingår 3 st användarlicenser. Efter att alla 3 användarlicenser har använts kan du enkelt komplettera med fler. Varje extra användarlicens kostar 195 kr (exkl. moms).

Unikt erbjudande för Elmia NordDrills utställare! För att bidra till en förbättrad ROI och ge Elmia NordDrills utställare tillgång till detta affärsverktyg vill vi erbjuda funktionen för endast 495:- då mässan fortfarande är under uppbyggningsfas.

 

Ladda ner appen här:

Android App store

 

Kom igång med leads-verktyget i Elmia guide för Android (PDF) Kom igång med leads-verktyget i Elmia guide iOS (iPhone) (PDF)

 

Save

Save