Nyheter från Elmia NordDrill

Utomhusdelen på Elmia NordDrill.

Det blev en lyckad premiär för Elmia NordDrill. Den nya mässan lyckades samla hela den nordiska borrbranschen till premiären 6-7 maj och blev en mötesplats för både affärer och branschfrågor i ett nordiskt perspektiv.

08 maj 2015 Läs mer
Atlas Copco visar upp sin brunnsborrningsutrustning i det fina vädret på Elmia NordDrill.

Just nu pågår Elmia NordDrill och pressen finns såklart på plats.

07 maj 2015 Läs mer
Julia Flodkvist  Marknadskommunikationschef Atlas Copco.

Julia Flodkvist, Marknadskommunikationschef Atlas Copco Mining and Rock Excavation Technique Sweden.

29 april 2015 Läs mer

Oscar Heydorn, VD Debe Pumpar AB.

29 april 2015 Läs mer
Helena Nygren (nummer två från höger)

Helena Nygren, VD Gruse Maskin & Teknik AB.

24 april 2015 Läs mer
Marco Konontsuk, Marketing Manager, MuoviTech AB

Marco Konontsuk, Marketing Manager, MuoviTech AB.

24 april 2015 Läs mer

Raka kärnborrhål, bygget av Cityringen i Köpenhamn, borrning genom permafrost på Svalbard och resultatet från den djupa borrningen i Åre. Under Elmia NordDrills mässdagar arrangeras en rad spännande seminarier som ger deltagarna det senaste i branschen.

20 april 2015 Läs mer

Den 6 maj hålls den första upplagan av Nordiskt Borrarting, ett stormöte och en startpunkt för samarbete för alla som är verksamma i den nordiska borrbranschen. Platsen är Elmia i Jönköping, där mässan Elmia NordDrill arrangeras för första gången.

09 april 2015 Läs mer

Den svenska borrbranschen behöver en ny svensk mötesplats. 6-7 maj anordnas Elmia NordDrill för första gången och i samband med den har Avanti sin årsstämma.

26 mars 2015 Läs mer

Intresserad av att se de senaste produkterna som utvecklats för vertikal, horisontell och styrd borrning genom jord, morän och berg? Eller vill ni veta mer om grundläggning och markförbättring? Planera in ett besök till NordDrill i Jönköping den 6 – 7 maj. En mötesplats för samtliga borrföretag i Norden, och premiär för det första Borrartinget någonsin!

26 mars 2015 Läs mer
Christian Christiansen, ordförande Dansk Brøndborerforeningen, Danmark

Nya Elmia NordDrill samlar hela den nordiska borrbranschens kompetens på ett och samma ställe i maj 2015. En efterfrågad kompetens, såväl på hemmamarknaden som nere i Europa. Planeringen av mässan sker i nära samarbete med alla de nordiska branschorganisationerna, för att skapa en givande och lönande marknadsplats för alla parter.

14 januari 2015 Läs mer
Martin Jönsson, verksamhetschef på Atlas Copco Welltech.Martin Jönsson, verksamhetschef på Atlas Copco Welltech.

Atlas Copco väljer att presentera stornyhet på Elmia NordDrill i maj.
– Hela branschen samlas. Vi ser det som en fantastisk marknadsplats med precis de målgrupper som vi vill nå, säger Martin Jönsson, verksamhetschef på Atlas Copco Welltech. 

08 oktober 2014 Läs mer