Geomek går ”all in” – monter både inne och ute

Geomek slår på stort och har monter både inomhus och utomhus på Elmia NordDrill. Trots att de är mitt uppe i att flytta företaget vill de passa på att visa upp sin bredd inom grundläggning och borrning. Med sig till mässan har de bland annat sin nya hyresmaskin för grundläggning, KLEMM KR 806-5G.

 

– Den har våra kunder möjlighet att hyra om de har behov till exempel vid tillfälliga jobb eller tillfällig ökad arbetsbelastning. Då kan man hyra den här riggen i stället för att nyinvestera, säger Marie Holst Bodin, vd för Geomek.

Geomek startade sin verksamhet 1995 med kontor och serviceverkstad i Årsta, Stockholm. Företaget har sedan starten haft en stark tillväxt med ökande omsättning och växande organisation. I vår står de mitt uppe i sin flytt, som går den 1 maj till Spånga industriområde.

– Vi flyttar för att kunna utöka och expandera vår verksamhet. Det är jättepositivt, vi kommer få en ny verkstad som är mer anpassad för vår verksamhet. Det blir ett riktigt lyft för alla och innebär stora möjligheter att fortsätta utveckla bolaget, säger Marie Holst Bodin.

I och med flytten tänkte Geomek sig först en mindre närvaro på Elmia NordDrill. Men tanken ändrades raskt med föregående mässa i minnet. Då hade de en stor utomhusmonter – nu blir det monter både utomhus och inomhus.

– Ja nu går vi ”all in”! Det var en jättebra mässa för oss, vi hade stor uppslutning och det var mycket folk. De vibbar vi fått är att det kommer mycket besökare, och det har vi också hört från våra kunder, så då sluter vi upp helt enkelt, säger Marie Holst Bodin.

– Vi kommer att ha en monter inomhus, precis innanför porten, där vi har möjlighet att prata med kunder i lugn och ro. Utomhus demonstrerar vi vår nya hyrmaskin, och där har vi också ett depåtålt där vi visar produkter och förbrukningsmaterial, som borrkronor, piloter med mera, säger Marie Holst Bodin.

Med tanke på marknadens alla behov är det viktigt att vara på plats på mässan, resonerar hon.

– Det handlar om infrastruktur, och det är väldigt mycket produktion i hela Norden, särskilt i Norge och i Sverige, och så har det varit i flera år. Vi arbetar i hela Skandinavium och även Baltikum och utökar vår verksamhet, och det är viktigt att få kontakt med så många som möjligt. Vi ser fram mot att träffa våra kunder, både befintliga och nya, och mässan är ett bra sätt att träffa många kunder samtidigt, säger Marie Holst Bodin. 

Publicerad
2017-04-12
Bilder
Geomek har monter både inomhus och utomhus på Elmia NordDrill. Med sig till mässan har de bland annat sin nya hyresmaskin för grundläggning, KLEMM KR 806-5G. Foto: Geomek.
– Vi ser fram mot att träffa våra kunder, både befintliga och nya, och mässan är ett bra sätt att träffa många kunder samtidigt, säger Marie Holst Bodin, vd för Geomek. Foto: Geomek.