Debe Pumpar visar bredd och nyheter

Debe Pumpar kommer till Elmia NordDrill för att visa upp hela sitt breda sortiment. Med sig i bagaget har de också en nyhet som de kommer lansera på mässans första dag.

– Vi tycker det är väldigt bra med en mässa som är så inriktad på vår målgrupp. Alla är där för borrning, och det är bra att ha en så samlad mässa där man når ut till samtliga brunnsborrare. Och varje besökare är intressant för oss, alla som är där är potentiella kunder, säger Mikael Lund, försäljningschef på Debe Pumpar.

Debe Pumpar grundades 1964 och har kontor i Sundbyberg och Kungälv. Företaget har växt de senaste åren och bland annat etablerat sig i Finland och Norge. Så sent som i februari förvärvades Pemtec AB i Svaneholm för att stärka ställningen som ledande leverantör av produkter och lösningar till den nordiska brunnsborrarmarknaden. Pemtec utvecklar och tillverkar kollektorer och kompletterande utrustning för geoenergi och bergvärme samt polyetenledningar för distribution av vatten och avloppsvatten.

Debe Pumpar var med redan på premiären av Elmia NordDrill häromåret. Nu satsar de på en ännu större monter på årets upplaga av mässan.

– Vi behöver det, vi har ju stora produkter och vi vill visa vår produktbredd, allt från vattenpumpar och vattenreningsfilter till energiprodukter, som till exempel kollektorslangar. Vi har hela sortimentet, en klar bredd av både produkter och kompetens. Vi är både utvecklare och tillverkare och är en komplett leverantör av egentillverkade produkter, säger Mikael Lund.

– Vi har också en väldigt stor nyhet som vi kommer att presentera på mässan. Men den spar vi och tar på mässans första dag, avslutar Mikael Lund.

Publicerad
2017-03-16
Bilder
Mikael Lund, försäljningschef på Debe Pumpar, lovar att avslöja en stor nyhet på första mässdagen.
Pemtec färdigisolerat rör. Pemtec AB förvärvades av Debe Pumpar i februari. Foto: Pemtec/Debe Pumpar.
Väggsamlingsskåp för kollektorer. Foto: Debe Pumpar.
Vattenreningsfilter H2O filterteknik, en del av Debe Pumpar. Foto: Debe Pumpar.