Tung nyhet från Atlas Copco på Elmia NordDrill

Atlas Copco väljer att presentera stornyhet på Elmia NordDrill i maj.
– Hela branschen samlas. Vi ser det som en fantastisk marknadsplats med precis de målgrupper som vi vill nå, säger Martin Jönsson, verksamhetschef på Atlas Copco Welltech. 

En produkt som gör det möjligt att borra riktigt snabbt. Det är vad Atlas Copco planerar att premiärvisa på den nordiska borrbranschens nya mässa Elmia NordDrill.

– Det handlar om en helt ny generation kompressorer med väldigt högt tryck och mycket bra flöde, avslöjar Martin Jönsson.

Atlas Copco väljer bort större och bredare mässor och satsar i stället på Elmia NordDrill där de känner att målgruppen är mer i linje med vilka de verkligen vill nå. De är ett av de företag som redan har bokat sig som utställare och deltar också i mässans referensgrupp, tillsammans med branschorganisationer som Avanti, Geotec, NBF och flera leverantörer. 

– Det är fantastiskt bra att vi har hittat ett helhetskoncept för hela den nordiska branschen att samlas kring. För oss som leverantör är det otroligt viktigt att få in alla utställare, kollegor i branschen och kunder på en och samma marknadsplats. Jag tror att det kan ge många ringar på vattnet, säger Martin Jönsson.

Publicerad
2014-10-08
Bilder
Martin Jönsson, verksamhetschef på Atlas Copco Welltech.Martin Jönsson, verksamhetschef på Atlas Copco Welltech.
Martin Jönsson, verksamhetschef på Atlas Copco Welltech.