Välkommen till barnens MellanskogsElmia

Den 19-20 augusti slår portarna upp till årets stora skogliga familjefest – MellanskogsElmia 2016. Ta med hela familjen för här finns aktiviteter även för våra yngre besökare.

MellanskogsElmia 2016 håller till strax utanför Sala, i anslutning till Ösby Naturbruksgymnasium. I samband med mässan öppnar skolan upp för besökare att titta in i djurhuset där man kan bekanta sig med reptiler, gnagare, fåglar med mera. I parken utanför finns getter, lamor, åsnor och minigrisar att titta på. Under fredagen den 19 augusti finns det möjlighet att åka turer med traktor och vagn. Café med kaffe, läsk och fikabröd till försäljning finns i anslutning till skolan.

Missa inte Skogsmulle och björnen Melle

Båda dagarna kommer Skogsmulle att hålla till i Mellanskogs egen monter. Där blir det Mulles eget naturkul och alla barn får lära sig mer om hur man bäst vistas i skog och mark. På www.friluftsframjandet.se kan du läsa mer om vem Skogsmulle är.

I år kommer även björnen Melle att vara på plats i Mellanskogs monter. Det blir både tävlingar och godisregn tillsammans med björnen Melle.

Jag är nyfiken på hela programmet för barnaktiviteterna på MellanskogsElmia

Publicerad
2016-07-04
Bilder
På MellanskogsElmia finns aktiviteter även för våra yngre besökare.
På MellanskogsElmia finns aktiviteter även för våra yngre besökare.