Skogsforums medlemmar träffas IRL på MellanskogsElmia

Värmlänningen Fredrik Reuter startade skogsforum.se i april 2005. Då fanns inget onlineforum för skogsfolk men uppenbarligen fanns det ett behov. Sedan starten för elva år sedan har forumet nu vuxit till att idag vara Sveriges största sajt inom skogsbruket.

Med 29 000 medlemmar och mer än 120 000 unika besökare per månad råder stor aktivitet på forumet varje dag, nästan dygnet runt. Man utbyter erfarenheter och kunskap, tipsar om produkter eller leverantörer och diskuterar allt mellan himmel och jord som har med skog att göra.

-Allt eftersom tiden har gått uppfattar jag att fler och fler medlemmar blivit intresserade av att även träffas fysiskt, säger Fredrik Reuter. Jag har själv varit med på flera Elmia-mässor tidigare och då har många medlemmar samlats för att prata i Skogsforum-montern. Nästa tillfälle för Skogsforum-medlemmarna att ses blir på MellanskogsElmia i Sala i augusti.

-Vi kommer att vara med som utställare på MellanskogsElmia i år och ska då bjuda in våra medlemmar som finns i regionen att träffa oss och varandra under mässdagarna, hälsar Fredrik.

Fakta Skogsforum

  • Skogsforum.se är Sveriges största digitala mötesplats för skogsfolk med 29 000 medlemmar och mer än 120 000 unika besökare varje månad.
  • Skogsforum.se har fokus på nytta och socialt utbyte för medlemmarna. Som ett led i denna ambition deltar Skogsforum i olika event och mötesplatser som t ex MellanskogsElmia 2016.
  • Ca 60% av medlemmarna och besökarna på skogsforum.se är skogsägare. De andra 40 procenten består av entreprenörer, maskinförare, skogstjänstemän, maskinhandel, skogsstuderande, landsbygdsföretagare och andra skogsintresserade.
  • Skogsforum.se grundades 2005 av Fredrik Reuter i Säffle.
  • Skogsforum.se ägs och drivs idag av Fredrik Reuter och Torbjörn Johnsen via bolaget Skogsforum Media AB. 

Besök skogsforum: www.skogsforum.se

Publicerad
2016-06-13
Bilder
Värmlänningen Fredrik Reuter startade skogsforum.se i april 2005.
Värmlänningen Fredrik Reuter startade skogsforum.se i april 2005.