Löpande uppdatering

Följ mässans första dag här!

 

Kollegor Säker Skog

Kollegorna från Säker Skog tycker att det här är en bra mötesplats och att området är trevligt att röra sig på. Mixen av mässa och program med korta kärnfulla seminarier passar dem perfekt.
Från vänster på bilden: David Torung, Cajsa Torung, Linda Ljungqvist och Birgitta Gunnarsson.


 Handelsbanken

Handelsbanken träffar både befintliga och nya kunder här på mässan. Ola Josefsson är en av dem som svarar på frågor och ger råd till sina kunder. De finns i monter 67.


Familj

Per Hedlund har tagit med sig familjen för att se på nyheter inom branschen till sitt skogsbruk i Falun. Sambon Johanna Jakobsson, dottern Astrid Hedlund och hunden Molly ser fram emot en trevlig dag tillsammans på mässan!


Vimek demonstrerar sina skördare i skogen i monter 216.


Kolbullar

Catarina Lindstens, Pär Andersson och
Ian von Essen laddar med energi på mässan i form av kolbullar.


Oregon

Oregon visar en ny generation sågsvärd i monter 200. Det är bara en av deras nyheter. Här på mässan träffar Sten Willumsen många nyfikna besökare.


Välkomna alla barn till er egen skogsmässa!


Per Holmgren

Just nu fullsatt när Pär Holmgren och Johan Litsmark står på scenen och pratar om klimatets påverkan på skogen. Se dem igen kl 14.00.
Hela programmet för mässan hittar du här: http://elmia.se/…/Mellanskog…/For-besokare/Seminarieprogram/


Svenska Skogsplantor

Svenska Skogsplantor hittar du i monter 44. Madeleine Engdahl ser fram emot att få träffa och informera skogsägarna och bidra till ökad tillväxt i skogen.


NordfarmNordfarm Maskin AB visar sin vedmaskin Japa 435 som tar fram skräpfri ved. Robert Forsberg, säljansvarig, är här på MellanskogsElmia för att fortsätta bygga upp intresset för maskinen bland både stugägare och vedfabrikanter. Du hittar dem i monter 21.


Kollegorna Lars Andersson, Anders Söderström och Göran Sandberg är här för att träffa branschkollegor och lyssna på skogspolitikerna. De jobbar på Uppsala Akademiförvaltning.


Nu öppnar vi MellanskogsElmia och ser fram emot en fantastisk dag!

Publicerad
2016-08-19