Löpande uppdatering

Följ mässans andra dag här!

 

 

Södra på MellanskogsElmia 2016

I Södras monter bjuder Ellinor Fredriksson och Dick Stagmo på lingon-shot och kunskap om skogens vatten. Det handlar om hur vi själva kan påverka kvaliteten på vattnet i skogen. Projektet är ett samarbete mella Södra, Norrskog, Norra Skogsägarna och Mellanskog.


Ponse - MSE 2016

Jesper Magnusson och Niklas Palmer på Ponsse konstaterar att intresset för deras Scorpion fortsätter att vara stort.


Besökare MSE 2016

Niklas, Roj och Astrid Eklund är nyfikna besökare från Hallstavin med stort intresse för skogen. De är här för att inspireras och kolla in det senaste.


Arborister

Arboristerna på Kursil klättrar och hänger i säkerhetsselar i träd med motorsågar på högvarv. De demonstrerar även räddning av en skadad huggare i ett träd. Missa inte det idag lördag kl 11 och kl 13.30 i monter 228.


Föreningen Skogen

Bengt Ek på Föreningen Skogen gillar att träffa sina medlemmar och prenumeranter på mässan. Han berättar att föreningens satsning på mer opinionsbildning kommer fortsätta och siktar på en ny Skogens dag för riksdagspolitiker och branschfolk på internationella skogsdagen i mars nästa år.


Trejon_Widén

Christer Eriksson från Trejon och Gunnar Franzén från Pontus Widén Maskin visar sin storsäljande betesputs från Berti i monter 41. De gillar MellanskogsElmias storlek:
- Kunderna går runt mässan och hinner komma tillbaka för att diskutera vidare, säger Christer.


John Deere

Det var välbesökt i John Deeres monter 225 igår! Intresset för deras skotare 1510E som underlättar arbetet var stort. Johnny Johnsson ser fram emot en ny dag att möta nya besökare på.


Billerudskorsnäs

BillerudKorsnäs är på plats i monter 118 för att hålla god relation med sina kunder inom förpackningsbranschen och visa sig för potentiella kunder. Patrik Fredriksson hade många bra samtal under första mässdagen och upplever att det är en viktig mötesplats att synas på.


Besökare 2016

Nu öppnar mässans andra dag!
Kjell-Ola Bergström, med skogligt intresse och Lennart Westerlund, entreprenör och skogsägare, gick hem mycket nöjda från mässan igår. Här hade de god tid att prata med alla utställare. Och träffa bekanta är ju alltid trevligt!


 

Publicerad
2016-08-20