Poda Stängsel

Poda SMS Alarm

Poda SMS Alarm är en larmbox som ansluts till elstängslet och skickar ett SMS och/eller e-post vid driftstörningar. Det nya är att larmet fungerar oberoende av telefonbolag och man behöver inte skaffa SIM-kort: Telefonförbindelsen är inbyggd i systemet och man ställer enkelt in larmet, väljer driftsperiod och betalar hemma på sin egen PC!

Enkel och ekonomisk i drift:

SMS-larmet är otroligt enkelt att montera och börja använda. Placera bara ledningarna på elstängslet och ett jordspjut och larmet är färdigt för användning. Inga installationskostnader, inga kontakter med telefonbolag, ingen lång bindningstid och inget trassel med kontantkort!

Användaren väljer själv en driftsperiod och betalar därmed endast för larmfunktionen när det finns behov av den - en stor fördel vid övervakning av temporära fållor mm. Systemet skickar automatiskt en påminnelse när driftsperioden är på väg att löpa ut.

Larmet vaktar dina djur:

Larmet gör det möjligt att agera snabbt om det uppstår fel på elstängslet så att djuren inte smiter och blir inblandade i olyckor. Om stängslets spänning faller skickas ett SMS/e-postmeddelande. Hemma på sin egen PC kan man se stängslets spänning och själv ställa in gränsvärden som passar perfekt för det aktuella stängslet. Upp till 5 olika personer kan ta emot larm.

Få larm vid inbrott med mera:

En särskild feature med Poda SMS Alarm är möjligheten att säkra värdefulla avelsdjur eller avlägset belägna fållor där konstant övervakning inte är möjlig. Larmet ansluts till en dörrkontakt och skickar ett meddelande om någon obehörig öppnar dörren till ladan eller grinden till fållan.

En annan möjlighet är att ansluta larmet till en flytkontakt i djurens vattentråg så att larmet meddelar om djuren saknar vatten.

Poda SMS Alarm är också ett prismässigt fördelaktigt alternativ till de övriga stängsellarmen på marknaden. Larmet kostar bara 3 495 kr inkl. moms. Driftsavgiften är också förmånlig och priset sjunker vid val av längre perioder.

http://www.poda.se/poda-sms-alarm
Publicerad
2015-01-19
Bilder
Dokument