Om mässan

Det svenska lantbruket är en av Sveriges viktigaste branscher. Inte bara för allt som produceras och hur många människor det sysselsätter.

Karta Elmia lantbruk 2016

Lantbruket har även en avgörande roll i frågor kring det svenska kulturlandskapet, hur vårt växt- och djurliv skall se ut och vilken mat svensk livsmedelshandel vill kunna erbjuda sina kunder i framtiden. Frågor kring etik och moral, hållbarhet och miljö, näringsliv och företagande. Det brinner vi för att lyfta när Elmia Lantbruk hålls i Jönköping 24-26 oktober 2018 nästa gång.

 

Mässa med många möjligheter

Elmias lantbruksmässa är för hela branschen. Här presenteras innovationerna och de ledande leverantörerna ställer ut. Du får möjlighet att se djuruppvisningar och inspireras av spännande tävlingar. Här bygger du de smartaste nätverken och rätt personer ställs mot väggen när de mest brännande frågorna debatteras. Med kvällsöppet, kvällsaktiviteter, mingel och after fair ges dessutom tillfälle till ännu er möten och trevligt umgänge både på mässan och på stan.

 

Konferens med fördjupning och diskussioner

Under konferensen Elmia Lantbruk Framtidsforum fördjupar branschens företrädare och politiker diskussionerna om framtidens lantbruksfrågor. Under Elmia Lantbruk finns även goda möjligheter att själv lyfta frågor och bjuda in till möten eller konferens. Moderna lokaler och miljöer med den senaste tekniken möjliggör alla tänkbara arrangemang.

 

Utställare och besökare från hela branschen

Alla som tidigare varit på lantbruksmässor kände igen sig på Elmia Lantbruk 2016. Men nu är vi större, mer kompletta. En mässa för alla delar av det svenska lantbruket. Bland utställarna hittar du alla som har något att erbjuda det svenska lantbruket, både från maskin- och fältsidan och det som rör djur och inomgård. Besökarna är alla de som professionellt arbetar med eller intresserar sig för lantbrukets framtid. Här möts lantbrukare, branschföreträdare, media, politiker och representanter från näringsliv och industrier som är beroende av det svenska lantbruket.

Arenan för det svenska lantbrukets framtid, helt enkelt.

Save

Nyhetsbrev

Registrera dig och få nyheter om Elmia Lantbruk och Arenan för det svenska lantbruket.

Registrera dig här