Matmötet APP - Ramplay

Vinn en hemsida till ditt företag!

Vill du synas på webben och hitta nya kunder? Ramplay skapar digitala verktyg som är enkla att använda. Nu har du chans att vinna en egen hemsida, kom till monter B01:14.

En nyhet på Elmia lantbruk är företaget Ramplay och John Ramstedt från Vingåker. Han är både ingenjör och lantbrukare och han odlar vall och grönsaker samtidigt som han har utvecklar hemsidor, webbshoppar och appar till företag.

- Vår kompetens är bred på företaget Ramplay med programmerare och webbdesigner som arbetar tillsammans för ett gediget resultat säger John. Jag kan också datasäkerhet vilket är viktigt vid skapandet av tex ett affärssystem. En app ska vara trygg och säker att använda. I vår monter kan du vara med i en tävling och ha chans att vinna en hemsida (värde 15 000kr) berättar han. Vi på Ramplay kan, utifrån dina önskemål och behov skapa en app, webbshop eller hemsida för att ditt företag ska kunna få högre effektivitet och bättre business. Med min senaste app Matmötet hoppas jag att hjälpa producenter och kollegor till en bättre ekonomi genom att ta mervärdet och sälja matvaror direkt till konsument.

Missa inte teknikvandringen och träffa John Ramstedt med företaget Ramplay, monter B01:14.

https://ramplay.se

Publicerad
2018-10-22
Bilder