Poda Stängsel

Poda Stängsel bjuder in intresserade affärspartners

Drömmer du om att bli egenföretagare eller utöka din befintliga verksamhet med ett Poda Stängsel-center? Då bjuder Poda in dig till en träff med "Poda-familjen" på Elmia Lantbruk.
Det går bra för Poda Stängsel. För närvarande finns det 38 Poda Stängsel-center – varav 7 i Sverige – och det finns behov av fler center över hela landet!

Det är därför Poda bjuder in nya, intresserade affärspartners till en träff på Elmia Lantbruk: "för att lära känna Poda-familjen", som Jesper Mejnert Olsen, Podas försäljningschef, säger.

”Vi tar emot ett ökande antal frågor om stängsellösningar från regioner i Sverige där det ännu inte finns något Poda-center”, säger Jesper Mejnert Olsen. "Istället för att göra alla dessa kunder besvikna vill vi bjuda dem på samma produkter och tjänster som våra kunder drar nytta av i resten av landet."

Inbjudan inkluderar en fribiljett till Elmia Lantbruk, gemensam lunch och naturligtvis möjlighet att träffa andra intresserade, samt representanter från Poda och de befintliga Poda-centren i Höganäs, Skurup, Alingsås, Jönköping, Örebro, Västervik och Norrtälje.

För att ge gästerna en positiv och personlig upplevelse finns det bara ett begränsat antal lediga platser – men om det finns flera intresserade kommer vi naturligtvis att kontakta dem efter utställningen, försäkrar Jesper Mejnert Olsen.

"Vi ser fram emot att träffa personer som kanske har en bakgrund inom jordbruk, djurhållning eller liknande områden, och som är på jakt efter en möjlighet att utöka sin befintliga verksamhet - eller vill starta ett helt nytt företag inom stängsel och stängselmontering tillsammans med oss på Poda", säger Jesper Mejnert Olsen.

Är du intresserad och vill lära känna företaget och människorna bakom Poda Stängsel bättre kan du ansöka om en fribiljett på www.podafranchise.com/se/inbjudan

http://www.podafranchise.com/se/inbjudan
Publicerad
2018-10-16
Bilder