Välkommen 21-23 oktober 2020!

Elmia Lantbruk är en mässa för alla delar av det svenska lantbruket. Här presenteras innovationerna och de ledande leverantörerna ställer ut. Du får möjlighet att se djuruppvisningar, demonstrationer och inspireras av såväl inspirerande seminarier som spännande tävlingar. Här bygger du de smartaste nätverken och rätt personer ställs mot väggen när de mest brännande frågorna debatteras. Elmia Lantbruk hålls i Jönköping 24-26 oktober 2018. Välkommen till arenan för det svenska lantbrukets framtid!

 

Utställare för hela lantbrukets behov

Bland utställarna hittar du alla som har något att erbjuda det svenska lantbruket, från maskiner, redskap och spannmålshantering till inomgårdsutrustning, djurskötsel och foder. I hallarna hålls också riksutställningar för kött- och mjölkdjur och fåren får en central placering. Se hallindelningen och produktkategorierna här.

 

Besökare från hela landet

Med goda förbindelser och strategisk placering i centrum av svenskt lantbruk lockar mässan besökare från hela landet. Besökarna är alla de som professionellt arbetar med eller intresserar sig för lantbrukets framtid. Här möts lantbrukare, branschföreträdare, media, politiker och representanter från näringsliv och industrier som är beroende av det svenska lantbruket.

Inom en radie av 30 mil från Elmia finns:
Karta

73% av Sveriges husdjursföretag

72 % av Sveriges företag med mjölkdjur

77 % av Sveriges spannmålsproduktion

69 % av Sveriges vallproduktion

Källa: Jordbruksstatistik sammanställning 2016. Avser Skåne, Blekinge, Kalmar, Östergötlend, Jönköping, Kronoberg. Halland Västra Götaland, Södermanland, Västmanland samt Örebro Län

 

Elmia Lantbruk 2016 i siffror

Elmia Lantbruk har hållits på Elmia sedan tidigt 1960-tal. Inför 2016 förändrade vi mässans inriktning från flera temamässor till en samlad mässa för hela det svenska lantbruket. Här är Elmia lantbruk 2016 i siffror:

 

18000  

besökare under tre dagar

86 %   

av besökarna uppgav att de absolut eller troligtvis kommer tillbaka 2018

68 %

av besökarna var beslutsfattare gällande inköp av sådant som visas på mässan

53 %

av besökarna var ägare eller företagsledare

25 %

av besökarna var kvinnor

13 %

av besökarna besökate mässan för första gången

319

utställare som representerade alla delar av branschen

Vill du ställa ut? Fyll i anmälan här.

Vill du hålla dig uppdaterad om utställare och program? Registrera din e-post för att få nyhetsbrev här.

Nyhetsbrev

Häng med och få nyheterna om Elmia Lantbruk i din mailkorg.

Registrera dig här