Jönköpings Choklad, Lakrits och Delikatessfestival

Jönköpings Choklad, Lakrits & Delikatessfestival - Paradiset för alla som älskar choklad, lakrits, delikatesser och allt inom drycker från A-Ö!

Göteborgs Choklad, Lakrits & Delikatessfestival expanderar och kommer till Jönköping!

Den 9 – 11 mars 2018 är det dags för Jönköpings, Choklad, Lakrits & Delikatessfestival. Under dessa tre dagar blir Elmia paradiset för alla choklad-, lakrits-, delikatess- och dryckesälskare.

Runt 50 utställare från hela världen finns på plats och presenterar alla sina nyheter – naturligtvis med många goda smakmöjligheter!

Här hittar du allt du behöver för att sätta guldkant på livet och lyckas i köket. Du kan också vara med och tävla som årets hemmabagare!

Du som bara vill njuta kan besöka alla utställare och provsmaka och hitta vad dina smaklökar saknar. Givetvis kan du köpa med dig hem dina favoriter till fina mässpriser.

Det här är en mötesplats för alla åldrar, gammal som ung, en njutningsfest för alla som gillar det lilla extra! Under hela festivalhelgen hålls mängder av tävlingar och du kan också gå på olika föreläsningar och provningar, som hålls av kända experter. Dessa provningar har rabatter upp till 70 procent av normal kostnad för att du skall kunna gå på flera.

Förköpsbiljetterna släpptes den 15 november i festivalens webbshop. Mer information om festivalen och hur du köper biljetter hittar du på festivalens hemsida www.chokladkalaset.se.