Om oss

Tävlingsledare

– Vi är mycket stolta och glada över att kunna presentera detta evenemang. Vi kontaktade Elmia för att undersöka möjligheterna, och nu har det vuxit fram till denna unika världspremiär. Det blir inte bara en topptävling med kval och finaler utan även en helt ny mötesplats för Islandshästkulturen att växa på, säger Jennie Filipsson Eriksson, som tillsammans med Rebecca Benje Holmström ligger bakom idén och arrangemanget.

De båda arrangörerna av Elmia Icelandic Power Show är starkt knutna till branschen. Jennie Filipsson Eriksson driver tillsammans med sin man Olle Eriksson Hesthaga Gård AB utanför Helsingborg, med regelbundna arrangemang av islandshästtävlingar, samt avel, hovslageri och utbildning av hästar och ryttare.

Rebecca Benje Holmström har tillsammans med sin man Stall Benje AB utanför Kristianstad, som också arrangerar tävlingar och arbetar med avel, hovslageri och utbildning. Hon sitter även med i Svenska Islandshästförbundets tävlingssektion, med fokus på att utveckla och förbättra tävlingsarrangemang runt om i Sverige.

Mässarrangör är Elmia AB.

Samarbetspartners

SEB

SIF logotyp

 

Claes Pettersson Advokat AB

Nyströms Trädgård

Morris kläder

Panduro

Mustad

Lindbloms VVS & kakel

Falsterbo Horse Show

Ramirent

K9

Hörby Bruk

Nammi godis

krafft

Agria

UPH education

Brogaarden

Djurdesign