Om mässan

Elmia lanserar Elmia 3D, en ny mässa för dig som vill ta del av det senaste inom additiv tillverkning. Här samlas leverantörer av maskiner, material och produktionsutrustning för att ge dig chansen att upptäcka morgondagens produktionstekniker redan idag.

Elmia 3D blir unik i sitt sammanhang då den under fyra dagar, 15-18 maj 2018, arrangeras parallellt med fem andra produktionsmässor på Elmia. Elmia 3D kommer att hålla till i Mässgatan i Elmias anläggning på en yta om cirka 300 kvm.


Klicka på kartan för större version.

Tillsammans med fem parallella mässor

Elmia 3D blir ett starkt komplement till de parallella produktionsmässorna Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Plåt, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Polymer och Elmia Automation.

Industriklustret för hela den svenska tillverkningsindustrin blir en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin. Och affären är i fokus.

Intressant, jag vill veta mer om de parallella mässorna>>

Vem ställer ut?

På mässgolvet möter du utställare som tillverkar och/eller levererar maskiner, produktionsutrustning och material för additiv tillverkning.

Vem besöker?

Historiskt sett kommer besökare till de parallella produktionsmässorna från många olika branscher med en stark representation av tillverkningsindustrins underleverantörer och slutkunder, främst inom metallbearbetning, tillverkning, finmekanik samt plast- och gummibearbetning.

Besökare kommer hit med syftet att bland annat undersöka nya produktionstekniker.