Ungersk vinnare till nya mässområdet på Elmia Wood 2017

Under Elmia Woods deltagande på den tyska mässan KWF Expo i Roding, Bayern genomfördes en tävling där potentiella utställare kunde vinna en monterplats på Elmia Wood 2017. Ett trettiotal företag tävlade mot varandra och det blev till slut det ungerska företaget MUMGÉP KFT som kammade hem vinsten.

Zoltán Pigniczki, sales manager at MUMGÉP KFT

MUMGÉP KFT som levererar olika typer av traktorburen utrustning för underhåll av skogsbilvägar, kommer att ta plats inom ett av Elmia Woods utökade områden, Load & Transport. I den delen av mässan ligger fokus nämligen på allt som rör logistiken i skogen. Bland annat konstruktion och underhåll av skogsbilvägar, timmertransporter samt lastning/lossning och hantering av virke på terminal och vedgård.

- Det här var ju roligt! Vi letar efter nya internationella representanter just nu, och i det sammanhanget passar det ju väldigt bra att ställa ut på världens största skogsmässa. Här kan vi visa våra produkter i rätt sammanhang för rätt målgrupp, säger Zoltán Pigniczki, försäljningschef på MUMGÉP KFT.

Publicerad
2016-06-17