Mora of Sweden

Morakniv Companion Tactical

Morakniv Tactical har ett greppvänligt svart handtag som låter dig arbeta med kraft och precision.
Morakniv Tactical har ett greppvänligt svart handtag som låter dig arbeta med kraft och precision. Även slidan är svart. Bladet av rostfritt stål har en svart antikorrosiv beläggning. En svart ED-doppning som ger bladets yttersta lager en mörk färg, cirka 20μm tjock. Vid användning blir primäreggen snart renskrapad och kniven får därmed full skärpa.
Kniven har en MOLLE-kompatibel slida av kraftig nylon.

Morakniv är svenska Försvarsmaktens officiella leverantör. Likaså levererar vi till specialstyrkor i andra länder. Knivbladen är tillverkade av högkvalitativt, noggrant utvalt stål. Till vissa av våra blad använder vi kolstål, till andra laminerat kolstål och till ytterligare vissa väljer vi rostfritt stål. Allt beror på hur kniven är tänkt att användas. Stålet härdas och värmebehandlas i en hemlig process som ökar knivens hållbarhet och minskar risken för korrosion.


EN MORAKNIV ÄR ALLTID TILLVERKAD I MORA
Vårt sortiment består idag av ett stort antal knivmodeller, alla tillverkade i Mora under minutiös kontroll. Vi hoppas att du hittar någon som du tycker om oavsett hur ditt knivbehov ser ut.

http://www.morakniv.se/aventyrare/tactical
Publicerad
2015-05-12
Bilder