Vinnande grönt koncept på Elmia Park

Elmia Park 2015

En stor och bred grön plattform med ett smörgåsbord för alla som arbetar i grönytebranschen. Elmia Park summerar ännu en lyckad mässa i Jönköping, som har blivit landets gröna mittpunkt. Inte minst för golfen.

– Vi tycker att mässan är ett vinnande koncept än en gång. Alla i branschen är här och vi får kompetensutveckling och de senaste nyheterna. Mässan ger också en möjlighet för oss att träffas i olika former i våra nätverk, bland annat på seminarier. Det är det bästa konceptet vi har för branschen, plus att Elmia erbjuder den bästa platsen geografiskt, säger Björn Eichmüller, kanslichef, SGA-RiksSwedish Greenkeepers Association, som organiserar både greenkeepers på golfbanor och planskötare inom fotboll.

– Det är kul att vi nu har skrivit avtal för sex år framåt. Nu vet hela branschen att det är Elmia som gäller även fortsättningsvis, tillägger Magnus Andrén, som tillträder som ny kanslichef för SGA från 1 oktober.

Positiva tongångar

Även bland utställarna var tongångarna positiva efter tre intensiva mässdagar med nyheter och aktiviteter både inomhus i hallarna och utomhus på demonstrationsytorna.

– Jag tycker att det har varit helt rätt målgrupp på mässan. Vi har haft väldigt mycket besökare i vår monter och vi är väldigt nöjda. Vi har haft möjlighet att träffa våra kunder och ha en dialog kring vad de tycker, samtidigt som vi kunnat visa upp 2016 års produkter, säger Minna Bergkvist, marknadskoordinator för svensk försäljning, Husqvarna Group.

Läs hela pressmeddelandet här.

Nybro och Partille har landets finaste parker

Badhusparken i Nybro vann priset Elmia Park Inspira i kategorin etablerade parker. På bilden syns Per Ahlgren, Christer Thomasson, Thomas Bergström, Lennart Storm och Kent Boman, stolta representanter för sin park. FOTO: Elmia AB.

Badhusparken i Nybro och Jonsereds Trädgårdar i Partille vinner priset Elmia Park Inspira. De båda vinner priset i varsin kategori i tävlingen om Sveriges vackraste och mest inspirerande offentliga park.

Läs mer om vinnarna

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad - registrera dig för vårt nyhetsbrev.

Registrera dig

Mässkatalog 2015

Här hittar du mässans alla utställare 2015 sorterade A-Ö.

Mässkatalog

Facebook

Facebook

Få de senaste nyheterna först - följ oss på Facebook.

Till Facebook

Om mässan

Om mässan

Viktigaste mötesplatsen för alla som arbetar med utemiljöer.

Om mässan