Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Nyhetsbrev för Mitt Kök 20 november 2014

Nordens godaste konsumentmässa för mat och dryck

Den 24-26 april arrangeras Mitt kök-mässan på Elmia i Jönköping och besökarna kommer för att se, smaka, lyssna och uppleva. Köket har blivit hemmets viktigaste rum och intresset för mat, dryck och köksutrustning är högt. Var med och visa dina produkter när besökarna strömmar till mässgolvet.

Läs mer på vår webbplats.

 


 

Prime Wine Group kommer till Jönköping

Prime Wine Group är en återkommande utställare på Mitt kök-mässan och i år passar de på att även träffa konsumenterna i regionen runt Jönköping.

Kristian Nilsson, PR-ansvarig på Prime Wine Group i Stockholm.– Vi ställer ut på många olika vinmässor eftersom vi tycker det är viktigt att få möjlighet att träffa slutkonsumenten och Mitt Kök-mässan är inte något undantag. Vin- och matmässor är verkligen enda tillfället att på riktigt kunna låta konsumenten provsmaka vinerna innan de handlar, säger Kristian Nilsson, PR-ansvarig på Prime Wine Group i Stockholm.

De ser fram emot att Mitt Kök i vår hålls på Elmia i Jönköping och ser det som en viktig uppgift att få träffa konsumenterna i Småland och höra vad de tycker om deras produkter.
– Mitt Kök-mässorna lyckas alltid fånga en stor, intresserad besöksskara som vi hoppas att även Mitt Kök i Jönköping kommer göra, menar Kristian Nilsson.

Läs mer på vår webbplats.

 


 

Workshop och provningar

Elmia Vårsalong erbjuder dig som utställare att hålla i egna workshops och provningar av mat och dryck. Här finns tre konferensrum, uppdukat med runda bord och med plats för 50 personer. Det finns också papper och penna för deltagarna, konferensteknik (dataprojektor och duk, talarpodium som du kan behöva och är fri att använda). Elmia tar hand om biljettförsäljning dels via förköpsbiljetter via nätet, dels via försäljning av biljetter direkt här på plats under mässan.

Under alla dagarna finns tre möjliga tider att boka för workshops och provningar i tre parallella provningsrum, totalt erbjuder vi alltså nio provningar per mässdag.

När du har bokat din plats på Mitt kök-mässan kan du gå in på "Mina sidor" och göra din beställning.

 

Läs mer om mässan (pdf)

Fyll i vår intresseanmälan

Välkommen som utställare på Elmia!

 

Senast bokade utställare

 


Kontakta oss så får du veta mer

Magnus Nying, Key Account Manager på Hem & Villa i Jönköping  Sara Svensson, Account Manager Hem & Villa i Jönköping Ottilia Josefsson

Magnus Nying

Key Account Manager

e-post

Tel: +46 36 15 22 59

Sara Svensson

Account Manager

e-post

Tel: +46 36 15 21 34

Ottilia Josefsson

Account Manager

e-post

Tel: +46 36 15 23 40

Avsluta prenumeration