Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Nyhetsbrev för Mitt Kök 20 november 2014

Mitt kök - Nordens godaste konsumentmässa för mat, dryck och kök

Boka plats den 24-26 april 2015. Då arrangeras Mitt kök-mässan på Elmia i Jönköping och besökarna kommer för att se, smaka, lyssna och uppleva.

Köket har blivit hemmets viktigaste rum och intresset för mat, dryck och köksutrustning är högt. Var med och visa dina produkter när besökarna strömmar till mässgolvet.

 

Mannerström lockar besökare

Känd som välrenommerad krögare, matinspiratör och en av domarna i det populära tvprogrammet Sveriges mästerkock. Leif Mannerström kommer till Mitt kök på Elmia Vårsalong den 24 april.

Leif kommer att ge oss enkla knep och tips till rätt råvaror när han visar hur vi kan gynna både smaklökarna och plånboken när vi lagar smarta, näringsrika och goda matlådor till våra äldre.

 

Elmia Vårsalong

Mitt kök-mässan i Jönköping arrangeras under Elmia Vårsalong, tillsammans med mässorna Hem & Villa och Elmia Trädgård. Det lockar en bred målgrupp av besökare som intresserar sig för hemmet, köket och trädgården – och allt däremellan. Läs mer på http://www.elmia.se/varsalong/

Läs mer om mässan (pdf)

Fyll i vår intresseanmälan

Välkommen som utställare på Elmia!

 

Senast bokade utställare

 


Kontakta oss så får du veta mer

Magnus Nying, Key Account Manager på Hem & Villa i Jönköping  Sara Svensson, Account Manager Hem & Villa i Jönköping Ottilia Josefsson

Magnus Nying

Key Account Manager

e-post

Tel: +46 36 15 22 59

Sara Svensson

Account Manager

e-post

Tel: +46 36 15 21 34

Ottilia Josefsson

Account Manager

e-post

Tel: +46 36 15 23 40

Avsluta prenumeration