Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Viktig vecka på Elmia för svensk industri

Den 10-13 maj 2016 arrangerar Elmia mässan Elmia Verktygsmaskiner tillsammans med SVMF (Sveriges Verktygsmaskinaffärers förening) och MTAS (Machine & Tool Association of Sweden). I direkt anslutning går Elmia Plåt, Elmia Automation och Elmia Svets och Fogningsteknik.

Hela Elmias anläggning kommer att fyllas av de fyra industrimässorna i maj nästa år. Tillsammans kommer de att erbjuda en gemensam plattform för att utväxla och utveckla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och också vara en värdefull marknadsplats för hela den svenska tillverkningsindustrin. 

Läs artikeln på vår hemsida

 


Äntligen är industrifamiljen komplett

Elmia AB har övertagit ScanPlåt – den nordiska branschmässan för plåtbearbetning. Den nya mässan för plåtbearbetning kommer att arrangeras för första gången på Elmia i Jönköping 10-13 maj 2016 och hamnar redan från start i ett starkt sällskap tillsammans med tre andra industrimässor som arrangeras parallellt.

Elmia Plåt kommer att arrangeras samtidigt som Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Svets och Fogningsteknik samt Elmia Automation. Elmia Verktygsmaskiner, som också får sin premiär 2016, blir den nationella branschmässan för verktygsmaskiner, verktyg och mätteknik och arrangeras tillsammans med SVMF (Sveriges Verktygsmaskinaffärers förening) och MTAS (Machine & Tool Association of Sweden).

Läs mer på vår hemsida

Ett år kvar till mässan!

För bokning av monter kontakta:

Jörgen Andersson bild

Jörgen Andersson
Key Account Manager
036-15 22 84

Mer information om mässan

Henrik Landén
Mässansvarig
036- 15 22 57


Elmia monterdesign

Med rätt monter är mässan ett av de mest kraftfulla och kostnadseffektiva försäljningsverktyg som finns. 

När vi designar din monter gör vi en analys av ert syfte med deltagandet på mässan och hur ni vill profilera ert företag. Vi gör sedan ett monterförslag i 3D samt skickar en komplett offert. 
Kontakta Elmia Monterdesign


Boende under mässan

Elmia Meetings hjälper dig att boka boende i Jönköping.
Kontakta dem via mail eller telefon +46 36 15 22 22.

Avsluta prenumeration