Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Sidhuvud, VA-mässan 2014

Augusti 2014


Ladda hem det fullmatade seminarieprogrammet!

Du har väl inte missat att VA-mässans hela seminarieprogram nu finns tillgängligt som pdf? Här finns något för alla, det har de åtta arrangerande föreningarna och myndigheterna sett till.

SeminarieprogramHär kan du läsa mer om innehållet i t ex Havs- och vattenmyndighetens block Läkemedelsrester i avloppsvatten - miljöeffekter och reningsteknik, Föreningen Vattens Dagvattenhantering - lösningar som fungerar  eller Varims Bättre VA-projekt och bättre upphandlingar.

 

Ladda hem seminarieprogrammet
som pdf.

Anmäl dig till seminarierna 


Seminarium:

Ny processteknik för framtidens dricksvattenförsörjning

Svensk vattenproduktion behöver till stora delar en ny processteknik. Mikrobiella risker och brunifiering av vattnet är två av orsakerna. Under Svenskt Vattens seminarium på VA-mässan presenteras olika tekniska metoder för att möta utmaningarna inom dricksvattenförsörjningen.

Professor Kenneth M. Persson, forskningschef på Sydvatten och moderator på seminariet.– Seminariet kommer att lyfta de viktiga frågorna om tillräckligt antal barriärer mot kemiska och mikrobiella störningar i dricksvattnet. Jag tror att alla som bryr som om dricksvattenkvalitet kommer att få en god behållning av det, säger professor Kenneth M. Persson, forskningschef på Sydvatten och moderator på seminariet. 

Läs mer den nya processtekniken för framtidens dricksvattenförsörjning.

Anmäl dig till seminarierna


Siemens presenterar ny pumpapplikation på VA-mässan

Siemens presenterar en ny pumpapplikation, utvecklad i samarbete med Midroc Electro, på årets VA-mässa den 30 september – 2 oktober i Jönköping.  Den nya pumpapplikationen är tänkt att ersätta den gamla elutrustning som finns i många pumpstationer runt om i landet. 

Läs mer om Siemens nya pumpapplikation.


Gå in gratis på mässan

Förregistrera dig här!


Resa & Bo

På vår webb finns resetips för både långväga gäster och grannar. Jönköpings Hotell och Konferensbokning hjälper dig med allt från bokning av logi till aktiviteter, bussar och restauranger.

Har du frågor eller vill ha personlig service ring 036-10 71 71.

Till resa- och bosidorna


Sök företag här!

Till mässkatalogen online


Mingel med hela branschen!

Onsdagen den 1 oktober är det mingel för hela branschen på Elmia. 

Tid: Onsdag 1 oktober
kl. 17-19.

Läs mer om hur du beställer mingelbiljett

Avsluta prenumeration