Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Positivt branschmottagande för nya plåtmässan!

Den nya mässan Elmia Plåt välkomnas mycket positivt av branschen. Tillsammans med Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Automation och Elmia Verktygsmaskiner som arrangeras parallellt 10-13 maj 2016 kommer det att bildas en stark och viktig plattform för svensk tillverkningsindustri.

– Branschen för plåtbearbetning har uttryckt en önskan om att bli en del i familjen av produktionstekniska mässor. Därför är det naturligt att arrangera dessa fyra mässor vid samma tillfälle och under samma tak, säger Peter Scott, kommersiell chef, Elmia AB.
Läs mer här


Ett år kvar till mässan!

Just nu råder högtryck på bokningarna inför Elmia Svets och Fogningsteknik. Se till att boka din monter redan idag för att vara säker på att få en plats. 

Kontakt:

Patrik Swenzén
Tel: +46 8 662 75 67

Albin Flygare
Tel: +46 8 662 75 09


Glad sommar!

Vi vill passa på att önska er en riktigt härlig sommar. 

I år har vi semesterstängt
v. 28-31. 

Elmia monterdesign

Med rätt monter är mässan ett av de mest kraftfulla och kostnadseffektiva försäljningsverktyg som finns. 

När vi designar din monter gör vi en analys av ert syfte med deltagandet på mässan och hur ni vill profilera ert företag. Vi gör sedan ett monterförslag i 3D samt skickar en komplett offert. 

Kontakta Elmia Monterdesign


Boende under mässan

Elmia Meetings hjälper dig att boka boende i Jönköping under mässan. Kontakta dem för mer information via mail booking@elmia.se eller telefon +46 36 15 22 22. Du kan också boka ditt boende själv online. Läs mer här.

Är du istället intresserad av att hyra en möblerad privatbostad rekommenderar vi Great Living som är en boendeförmedling som förmedlar privatbostäder till affärs- och privatresenärer. Kontakta dem via telefon +46 36 15 06 02 eller via intresseanmälan.

Avsluta prenumeration