Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Stort intresse för plastsvetsning

Varmgassvetsningen är en helt ny typ av plastsvetsningen som Agaria visade upp under Elmia Polymer. Tack vare skyddsgasen blir det ingen oxidation i fogområdet.

– De flesta som besöker vår monter är intresserade av nya metoder av svetsning. De kanske har något problem i dag som de vill göra någonting åt, säger Jonas Axelsson, vd på Agaria.
Läs mer på vår hemsida


Välkommen på forskningsseminarium!

Välkommen till Stockholm den 8 juni för årets forskningsseminarium.

Det blir ett heldagsseminarium kl 10-16 där aktuell forskning inom fogning presenteras samt kopplas ihop med forskningsfinansiärer och industrin. Syftet med dagen är att informera om forskningsläget, sprida forskningsresultat och information om dess möjligheter. 

Vid tillräckligt intresse avslutas dagen med ett studiebesök hos Swerea Kimab. Seminariet arrangeras av Svetskommissionen.
Anmälan och mer information


Boende under mässan

Elmia Meetings hjälper dig att boka boende i Jönköping under mässan. Kontakta dem för mer information via mail booking@elmia.se eller telefon +46 36 15 22 22.

Är du istället intresserad av att hyra en möblerad privatbostad rekommenderar vi Great Living som är en boendeförmedling som förmedlar privatbostäder till affärs- och privatresenärer. Kontakta dem via telefon +46 36 15 06 02 eller via intresseanmälan på hemsidan www.greatliving.se.

Ett år kvar till Elmia Svets!

Just nu är det högtryck på bokningarna inför nästa års mässa. Se till att boka din monter redan idag.

Kontakt:

Patrik Swenzén
Säljare
Tel: +46 8 662 75 67

Albin Flygare
Säljare
Tel: +46 8 662 75 09

För mer information om mässan kontakta

Tanja Lundberg
Mässansvarig
Tel: +46 36 15 21 03


Elmia monterdesign

Med rätt monter är mässan ett av de mest kraftfulla och kostnadseffektiva försäljningsverktyg som finns. 

När vi designar din monter gör vi en analys av ert syfte med deltagandet på mässan och hur ni vill profilera ert företag. Vi gör sedan ett monterförslag i 3D samt skickar en komplett offert. 

Kontakta Elmia Monterdesign

Avsluta prenumeration