Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Äntligen är industrifamiljen komplett

Elmia AB har övertagit ScanPlåt – den nordiska branschmässan för plåtbearbetning. Den nya mässan för plåtbearbetning kommer att arrangeras för första gången på Elmia i Jönköping 10-13 maj 2016 och hamnar redan från start i ett starkt sällskap tillsammans med tre andra industrimässor som arrangeras parallellt.

Elmia Plåt kommer att arrangeras samtidigt som Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Svets och Fogningsteknik samt Elmia Automation.
Läs mer på vår hemsida


Lyckade Fogningsdagar i Sundsvall

Den 16-17 april arrangerade Svetskommissionen Fogningsdagarna. Här samlades branschen för att diskutera nyheter, aktuella frågeställningar samt utbyta erfarenheter och kunskap. Det hölls seminarier om allt ifrån det aktuella forskningsläget i branschen till svetssimulering, automatisering och naturligtvis ett föredrag om arbetet med Sundsvallsbron.

Force Technology AB ansvarade för den oförstörande provningen och kontroll av svetsningen på bron som invigdes den 18 december i fjol efter drygt fyra års arbete. 
Läs mer på vår hemsida


Boende under mässan

Elmia Meetings hjälper dig att boka boende i Jönköping.
Kontakta dem via mail eller telefon +46 36 15 22 22.

Ett år kvar till Elmia Svets!

För bokning av monter kontakta:

Patrik Swenzén
Säljare
Tel: +46 8 662 75 67

Albin Flygare
Säljare
Tel: +46 8 662 75 09

För mer information om mässan kontakta

Tanja Lundberg
Mässansvarig
Tel: +46 36 15 21 03


Elmia monterdesign

Med rätt monter är mässan ett av de mest kraftfulla och kostnadseffektiva försäljningsverktyg som finns. 

När vi designar din monter gör vi en analys av ert syfte med deltagandet på mässan och hur ni vill profilera ert företag. Vi gör sedan ett monterförslag i 3D samt skickar en komplett offert. 
Kontakta Elmia Monterdesign

Avsluta prenumeration