Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Ny slipteknologi gjorde skillnad hos Norrhults Stålgjuteri

Norrhults Stålgjuteri ville byta slipmaterial. De valde 3M:s nya Cubitron II-sortiment och sparade såväl tid som pengar.
– Vi gör samma jobb som tidigare, fast fortare och bättre, säger Henrik Wernesjö, produktionschef på Norrhults Stålgjuteri. 

Norrhults Stålgjuteri är ett handformningsgjuteri som grundades 1995. Idag är de marknadsledande i Norden med gjutning av avancerat stålgjutgods.
För ungefär ett år sedan bytte Norrhults Stålgjuteri ut sitt slipmaterial. Under en provperiod fick företaget testa 3M:s nyutvecklade Cubitron II-sortiment, med nav- och lamellrondeller, som ersatte de slipskålar som de tidigare hade använt.

Läs mer här


Positiv stämning med affärer i fokus

Elmia Subcontractor 2014 har präglats av en positiv stämning i alla led och mängder av givande möten. Många betydande affärer har gjorts på mässan, många av dem också utställare emellan.
– Att affärsmöten görs i alla led ger mässan en alldeles speciell dynamik, säger mässans projektledare Karla Eklund.

Sveriges nya närings- och innovationsminister Mikael Damberg (s) var mässans öppningstalare. Han betonade vikten av en större export, innovationer och satsningar för en starkare framtid.

Läs pressreleasen här

"Ett bra tillfälle att visa marknaden våra senaste nyheter"

Intervju med Mats Öhman, Försäljningschef ESAB Sverige, samt utställare på Elmia Svets 2014.

Hur tycker ni att  Elmia svetsmässan var i år?
Vi uppskattar att Sverige nu har en mässa som vänder sig direkt till den svetsande industrin där man kan mötas och visa de senaste nyheterna på en plats. Ett mötesforum där man har möjlighet att träffa både befintliga och nya kunder. Tidpunkten iår var också lämplig då vi ser ett mer positivt klimat på marknaden.
Läs intervjun i sin helhetFölj oss på twitter @elmiasvets

Avsluta prenumeration