Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Svets 2014

Elmia Svets och Fogningsteknik 2014     

2014-06-23

Madelene PetterssonProva-på lockade besökare till mässan

Möjligheten att själv få svetsa och prova olika utrustningar på Elmia Svets och Fogningsteknik lockade många besökare. En av dem var Madelene Pettersson, 26 år, som bland annat besökte voestalpine Böhler Weldings monter.
– Mässan var ett utmärkt tillfälle för mig att prata med experter och testa olika svetstekniker, säger Madelene Pettersson.

 Läs hela artikeln

 


Uppskattad branschmässa för svets och fogningsteknik

Elmia Svets och Fogningsteknik 2014Elmia Svets och Fogningsteknik har etablerat sig som den ledande branschmässan i Sverige. Under fredagen stängde mässan efter fyra dagar med högt tryck i utställningshallen.
– Det är tydligt att behovet av en branschmässa med fokus på svets och fogningsteknik är stort och formatet är här för att stanna, säger Lina Kåvestam, projektledare för mässan.

Läs hela artikeln


AccupocketSverigepremiär på Elmia Svets och Fogningsteknik

Fronius har presenterat Accupocket – världens första bärbara, sladdlösa svetsutrustning. På Elmia Svets och Fogningsteknik, som invigdes under tisdagen, visas den upp i Sverige för första gången.
– Den ger helt nya möjligheter till svetsning där det inte finns tillgång till nätspänning, säger Daniel Eriksson, servicetekniker på Axson.

Läs hela artikeln

 


EN 1090 – ny certifiering från 1 juli 2014

Ieva Kisieliute, BoverketDen 1 juli 2014 träder standarden EN 1090 i kraft. Många företag har dock fortfarande inte certifierat sig.
– Det viktigaste är att de har satt i gång processen och är inne i systemet, säger Ieva Kisieliute, jurist på Boverket, som var med på ett seminarium om EN 1090 på Elmia Svets och Fogningsteknik.

Läs hela artikeln

 

Avsluta prenumeration