Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Vi ses i nästa vecka men hälsar dig även välkommen till

Elmia Subcontractor 2015, 10-13 nov på Elmia i Jönköping

Vi ser nu fram emot en fantastiskt spännande vecka då Elmia Subcontractor 2014 går av stapeln och önskar dig lycka till under mässdagarna. Vi hoppas du under mässan får många både nya och gamla kontakter som leder till framtida affärer.

Du som är utställare med tradition på mässan har högsta prioritet i vårt placeringsarbete inför Elmia Subcontractor 2015 och vi vill därför i första hand erbjuda dig möjligheten att ställa ut. Om en utställare har haft en yta två år i rad eller mer så står man först i tur på den inför nästa års mässa. Det krävs dock ett aktivt agerande från din sida.

Vi ber dig därför vänligen att anmäla dig för 2015 års mässa till oss så snart du kan och om du har haft din yta två år i rad och önskar behålla den behöver vi din anmälan absolut senast den 31 januari 2015. Därefter måste vi, för att i rimlig tid bemöta tidigare utställare som önskar förändra sina ytor samt mässans alla nya intressenter, gå vidare med monterytorna.

Använd nedanstående länk för att göra din anmälan redan nu. Vänligen notera i kommentarsfältet om du önskar behålla din monteryta eller önskar förändringar.

Skicka in din anmälan här

Du som ställer ut i samlingsmonter anmäler dig i vanlig ordning till din samlingsmonterarrangör.

 

Hjärtligt välkomna till Elmia i nästa vecka!

 

Elmia AB

Birgitta Lundgren

Key Account Manager

Pether Nork         

Key Account Manager

Karla Eklund 

Business Manager

Siv Karlsson

Exhibitor Support