Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Påminnelse, boka din monter innan 31 januari!

Elmia Subcontractor 2015, 10-13 nov, Elmia, Jönköping


Vi hoppas att du haft ett lyckat deltagande på Elmia Subcontractor 2014 och att det nya året börjat bra. Nu blickar vi framåt mot årets mässa och vill påminna dig om att anmäla dig till denna om du planerar att deltaga.

Du som är utställare med tradition på mässan har högsta prioritet i vårt placeringsarbete inför Elmia Subcontractor 2015 och vi vill därför i första hand erbjuda dig möjligheten att ställa ut. Och om en utställare haft en yta två år i rad eller mer står man först i tur på den inför nästa mässa. Det krävs dock ett aktivt agerande från din sida.

Vi ber dig därför vänligen att anmäla dig till 2015 års mässa så snart du kan och om du haft din yta två år i rad och önskar behålla den behöver vi din anmälan absolut senast den 31 januari 2015. Därefter måste vi, för att i rimlig tid bemöta tidigare utställare som önskar förändra sina ytor samt mässans alla nya intressenter, gå vidare med monterytorna.

Använd nedanstående länk för att göra din anmälan redan nu. Vi ber dig vara vänlig att notera  i kommentarsfältet om du önskar behålla din monteryta eller önskar förändringar.

Intresseanmälan

Du som ställer ut i samlingsmonter anmäler dig i vanlig ordning till din samlingsmonterarrangör.

 

Med vänlig hälsning

 

Elmia AB

Karla Eklund                                          Birgitta Lundgren   
Business Manager                                 Key Account Manager

Pether Nork 
Key Account Manager     

Avsluta prenumeration